Connect with us

#K.DUNIA

“Dia Cinta Pandang Pertamaku” – Baju Nikah Dah Beli Tapi Tk Jadi Kahwin Sebab ‘brok3n’

Published

on

“Dia Cinta Pandang Pertamaku” – Baju Nikah Dah Beli Tapi Tk Jadi Kahwin Sebab ‘brok3n’

Dalam menjalani kehi dupan ini, manusia hanya mam.pu merancang tetapi Tuhan menentukan segala-galanya. Sekiranya perkara yang diharapkan tk berla.ku, anggap sahaja tia.da rezeki dan ada hikmah tersendiri.

Bagi Iqbal Baharom, dia reda apabila hasrat ingin mendirikan rumah tangga dengan wanita pilihan hatinya tk kesampaian walaupun telah melakukan pelbagai persiapan menuju hari bahagia.

Menerusi perkongsian video di platform TikTok miliknya, lelaki berusia 32 tahun itu memuat naik foto sijil kursus kahwin yang dihadiri tahun lalu selain persalinan nikah berona putih sedondon bersama pasangan.

Perancangan manusia itu usaha, perancangan Allah itu tak.dir

Ma.lah di akhir video berdurasi 23 saat itu, dapat dilihat Iqbal tk dapat mena.han se.bak apabila menan.gis mengenangkan kepa.hitan terpak.sa dilaluinya apatah lagi cinta pertama yang pasti bukan mudah untuk dil.upakan.

Sementara itu, dia menga.kui bekas tunangnya itu merupakan insan yang baik. Namun berpendapat mungkin dirinya terdapat kekhi.lafan atau ku.rang sempurna untuk bergelar isteri kepada wanita tersebut.

Video berke.naan menerima hampir 283,000 tontonan dan lebih 2,200 komen warganet yang turut berse.dih dan bersim.pati dengan du.gaan menim.pa lelaki berasal dari Johor Bahru itu.

Tk ku.rang ada juga individu meni.tipkan kata2 semangat kepada Iqbal supaya terus bersa.bar dan mendo.akan dia dipertemukan jodoh lebih baik pada masa akan datang.

Sumber:caramohon

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!