Connect with us

#K.DUNIA

Anak Mata Ibu Bagaikan Rasa 1 Keaja1ban Yang Sangat Dasy.at,Dah 14Tahun Dicu.lik,Dengan Adanya Pemesejan FB Anak Dapat Bersama Semula Dengan Ibu

Published

on

Anak Mata Ibu Bagaikan Rasa 1 Keaja1ban Yang Sangat Dasy.at,Dah 14Tahun Dicu.lik,Dengan Adanya Pemesejan FB Anak Dapat Bersama Semula Dengan Ibu

Seorang remaja yang dicu.lik 14 tahun lalu ak.hirnya berjumpa dengan ibu kan.dungnya selepas berhu.bung menerusi fungsi mesej aplikasi sosial media, Facebook.

Remaja berke.naan, Jacqueline Hernandez, 19 menghu.bungi ibunya Angelica Vences-Salgado melalui Facebook awal bulan ini dan memberitahunya bahawa dia kini ting.gal di Mexico.

Perte.muan pertama kali anak bera.nak itu berlaku di sempadan Amerika Syarikat-Mexico pada Isnin. Mereka kemudian menga.dakan acara kera.ian di Texas seminggu kemudian.

Berdasarkan siaran akhbarJaba.tan Po.lis Clermont (CPD), Pada 2 September 2021, ibu remaja itu, Vences-Salgado memberitahu CPD bahawa dia dihu.bungi oleh seorang gadis yang menga.ku sebagai anak perempuannya yang hi.lang.

“Dia mende.dahkan bahawa wanita itu memintanya berjumpa di pintu masuk ke Amerika Syarikat di Laredo, Texas pada 10 September 2021.

“Su.sulan lapo.ran itu, pasu.kan po.lis di Florida dan Texas dan penyi.asat dari Jaba.tan Kesela.matan Dalam Negeri menyusun rancangan untuk mengendalika pertemuan dan menge.sahkan iden.titi Hernandez,” katanya.

Tambahnya, berdasarkan sia.satan, pegawai menge.sahkan dok.umen yang disediakan oleh pelbagai agen.si yang terli.bat dan menyim.pulkan bahawa remaja itu merupakan anak perempuan Vences-Salgado yang hi.lang.

Berita pencu.likan Hernandez ketika berusia enam tahun dila.porkan pada 22 Disember 2007.

Dia dicu.lik dari rumahnya di Clermont, Florida, oleh ayahnya Pablo Hernandez.

Ada banyak cerita dunia yang amt pe.lik berlaku,jangan lupa untuk like fb page SumberMaklumat untuk mendapat cerita begini.gambar ialah hanya gambar hiasan.

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!