Connect with us

#MOTIVASI/TAULADAN

|Video|”Suami dh Berjan.ji Akan Bersama Sehingga Akh.ir Ha.yat,Tapi Dia Pergi Begitu Saja” – Hi.dap Kans3r,Gadis Berjvang Hi.dup Bersama Anak Syvrga,Anak Aut1sme

Published

on

|Video|”Suami dh Berjan.ji Akan Bersama Sehingga Akh.ir Ha.yat,Tapi Dia Pergi Begitu Saja” – Hi.dap Kans3r,Gadis Berjvang Hi.dup Bersama Anak Syvrga,Anak Aut1sme

Setiap insan yang berumah tangga pasti mengha.rapkan agar dapat hidup bahagia bersama pasangan yang dicintai hingga ak.hir ha.yat.

Tetapi, berbeza dengan perkongsian seorang wanita yang juga pengguna TikTok dikenali sebagai @cikadahh apabila memak.lumkan telah diting.gal oleh sang suami sedang.kan lelaki itu pernah berjan.ji untuk menjaganya hingga ke ak.hir u.sia.

Anak au.tisme, di.sahkan kan.ser

Lebih menye.dihkan, lelaki itu meninggalkannya serta anak yang autis.me demi wanita lain ketika dia di.sahkan menghi.dap kan.ser.

Dalam keadaan tia.da pekerjaan dan tia.da simpanan, dia bang.kit dem.i diri sendiri dan anak untuk meneruskan kehi.dupan yang dianuge.rahkan oleh Allah S.W.T.

Kini baha.gia dengan anak

Ber.kat kesaba.rannya, kini dia menga.kui hidup lebih bahagia dan sudah pun mam.pu raih pendapatan send.iri dengan berniaga bagi menam.pung keper.luan diri serta anak syur.ganya.

“Alhamdulillah. Saya kini bahagia berdua dengan Zara. Allah hadi.ahkan rezeki tk putvs2 untuk saya walaupun saya strug.gle dengan rawa.tan saya dan strug.gle untuk han.dle Zara,” tulisnya.

Wanita hebat..

Sehu.bungan dengan perkongsian terse.but, rata2 warganet telah mening.galkan ko.men dengan menza.hirkan rasa simp.ati mendengar perjalanan hidup wanita tersebut.

Walau bagaimanapun, mereka berbangga dengan penca.paiannya kini dan berha.rap agar Allah S.W.T terus memperl.uaskan reze.kinya dan mempermudahkan segala uru.sannya bersama anak tersayang.

Untuk mendapatkan cerita/kisah seperti ini,jangan lupa dan follow page kami di: SumberMaklumat .Terima kasih.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!