Connect with us

#CELEBRITI

“siapa ada gambar ‘freehair’ atau video to.long pa,dam eah,saya nk ke arah yang lebh baik” – Fieya pa.dam video YT,akan terje.jas pendapatan tapi dia tk kisah

Published

on

“siapa ada gambar ‘freehair’ atau video to.long pa,dam eah,saya nk ke arah yang lebh baik” – Fieya pa.dam video YT,akan terje.jas pendapatan tapi dia tk kisah

Selepas mengambil kepu.tusan untuk bertudung sejak Ogos lalu, penyanyi Fieya Julia tu.rut mema.dam semua kan.dungan video lama di saluran YouTube miliknya.

Biarpun pendapatan terje.jas selepas mema.dam video2 tersebut, namun Fieya atau nama sebenarnya Nur Syafiyah Sejali ti.dak pernah menye.sal dengan kepu.tusannya itu.

Malahan, penyanyi berusia 21 tahun ini lebih berse.mangat untuk menghasilkan lebih banyak video lagu cover dengan imej terbaharu untuk dimuat naik di plat.form berke.naan.

“Saya tk rasa ru.gi pun pa.dam semua con.tent di YTube yang sebelum ini men.jana pendapatan untuk saya. Saya boleh buat video baru dengan imej sekarang.

“Saya ada buat cover semua lagu dan muat naik semula di YTube. Sejujurnya, pendapatan di YTube tu memang akan ku.rang, tapi saya tk kisah.

“Akan datang nanti pun, saya akan buat lagi video cover lagu lain. Lagipun, duit daripada video sebelum ini pun saya dah dapat. Jadi tk terasa sangat apabila video tersebut dipa.dam,” katanya.

Pada 15 Ogos lalu, Fieya menga.kui dia sudah lama menyimpan has.rat mengenakan hijab dan perubahan itu atas kere.laan diri kerana mahu menjadi seorang muslimah yang lebih baik.

Malah penyanyi lagu Perasaanku ini mended.ahkan dia sudah mema.dam gambar2 lamanya di media sosial termasuklah dalam simpanan telefon bimbit.

Akvi berasa lebih tenang dengan tin.dakan tersebut, Fieya juga berha.rap mana2 platfrom lain yang mempunyai gambar atau video dia ti.dak menu.tup au.rat dapat dipa.damkan.

“Saya memang minta pengurus saya untuk pa.dam semua video tersebut. Saya pun dah bepena.mpilan baharu, jadi mana2 laman sosial saya yang ada con.tent ‘freehair’, saya akan pa.dam.

“Saya memang tk nak simpan sebab imej saya sekarang pun dah bertudung. Kalau dekat laman sosial orang lain itu, saya tk boleh buat apa tapi kalau boleh, saya minta pa.dam la juga.

“Sebelum ini saya rasa tk selesa sebab tk pa.dam video di YTube tapi sekarang dah saya lebih berpuas hati gambar dan video lama sudah pa.dam,”ujarnya.

Dapatkan cerita lain di SumberMaklumat,terima kasih

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!