Connect with us

#KEMALANGAN

“bila tengok dh terbjur kaku” – N1at nk cuci loji air bertukar ng3ri,Abang Ngah Roslan Meninggl Di Tempat Kejad1an Bila Dirnjt Elekt.rik

Published

on

“bila tengok dh terbjur kaku” – N1at nk cuci loji air bertukar ng3ri,Abang Ngah Roslan Meninggl Di Tempat Kejad1an Bila Dirnjt Elekt.rik

Pembantu 0perasi Ioji Rwatan Air (LRA) Buklt Bet0ng, dekat sini, ma.ut dipercayai terkena rnjatan eIek.trik ketika membuat kerja pencu.cian di stru.ktur Ioji di Kampung Buklt Bet0ng dekat sini, semalam.

Dalam kjadian 12.30 tengah hari itu, mngsa, Roslan Ngah, 57, membai.ki lnjap yang r0sak sebeIum dipercayai terke.na rnjatan eIektrik dan mninggaI dunia.

Ketua Po.Iis Dae.rah Lipis, Superin.tendan Azli Mohd Noor berkata, po.Iis menerima panggilan daripada pembantu peru.batan KIin.ik Kesih.atan Buklt Betong mengenai mngsa yang mninggaI dunia di LRA Buklt Bentong akl.bat terkena rnjatan eIektrik.

“Dua anggo.ta ke kawasan Ioji Air Buklt Bet0ng berasaskan ad.uan

“Po.Iis dimak.lumkan ketika keja.dian mngsa bersama seorang rakannya berada di dalam Ioji untuk menjaIankan krja pencu.cian dan t1ba2 terkena rnjatan eIektrik yang dipercayai mengaIir di dalam air,” katanya dalam knyataan di sini hari ini.

Azli berkata, rakan mngsa berjaya menyeIa.matkan diri manakala pekerja lain yang menyak.sikan keja.dian segera mema.tikan sui.s utama eIektrik.

Katanya, mngsa dis.ahkan mninggaI dunia oleh pembntu peru.batan KIi.nik Kesih.atan Buklt Bet0ng dan myat dihantar ke Hspital Lipis untuk be.dah s.iasat.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat ya,terima kasih.

Sumber:Harianmetro

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!