Connect with us

#SEMASA

“Pndkwah tersbut sntuh bab malam prtama,l0ntrkan kata2 tk baik trhadap saya” – Pengakvan seorang wanita dengan phak p0lis trhadap seorng pndkwah

Published

on

“Pndkwah tersbut sntuh bab malam prtama,l0ntrkan kata2 tk baik trhadap saya” – Pengakvan seorang wanita dengan phak p0lis trhadap seorng pndkwah

Sejak beberapa minggu lalu, t1ba2 tu.lar mengenai beri.ta kononnya seorang pendak.wah terkenal telah pun dipanggil pi.hak po.lis atas meli.batkan jena.yah gang.guan tk seno.noh kepada wanita. Malah sebelumnya sempat vi.ral juga mengenai satu video yang menunjukkan seorang lelaki mi.rip individu berkenaan.

Terbaru semalam rancangan ‘Ana.lisis’ di TV Alh.ijrah telah pun membawakan antara penga.kuan2 wanita yang tur.ut sama terke.san. Rancangan yang diacarakan oleh Finaz Yunus itu memi.nta penje.lasan daripada seo.rang indi.vidu bernama Diana untuk menceri.takan perkara sebe.nar.

Jelasnya, dia pernah menghantar mesej kepada pendak.wah berkenaan untuk meminta pendapat tentang sa.tu masa.lah yang diha.dapinya dari su.dut pan.dangan I.slam. Walau bagaimanapun, pencer.amah tersebut m.alah memba.las dengan kata2 yang ku.rang so.pan dan menjij.ikkan seperti menye.ntuh bab malam per.tama bersa.ma suami.

Akan tetapi, Diana yang sudah merasa teran.iaya telah memberitahu suami dan juga keluarga tentang perkara berke.naan. Namun dia akhir.nya kec.ewa apabila masing2 tk memperc.ayai ceritanya selain menu.duh telah tabur fit.nah. Malah mereka semua digambarkan seperti ‘tak.sub’ dengan kebaikan yang sering ditunjuk pendak.wah berkenaan.

Jangan lupa untuk info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:kisahdunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!