Connect with us

#CELEBRITI

|video|akan sambng pembeljran di negara orang,Ireland,Anak sulung johan bkal mnjadi dokt0r

Published

on

|video|akan sambng pembeljran di negara orang,Ireland,Anak sulung johan bkal mnjadi dokt0r

Memetik portal Astro Gempak, anak sulung pasangan selebriti, Johan dan Ozlynn iaitu Ariq telah beran.gkat ke lu.ar neg.ara untuk menya.mbung penga.jian dalam bidang peru.batan di Dublin, Ireland semalam.

Menerusi satu perkongsian di Instagram, Ozlynn turut memuat naik video dan gambar m.omen anaknya itu bersama keluarga.

Ozlynn berkata mes.kipun anaknya itu sudah menin.gkat dewa.sa namun tetap man.ja dengan mereka, malah adaka.lanya masih ti.dur dengan Johan.

“Tk ma.lu dah besar panjang mintak du.kung, mintak su.ap makan, mintak kor.ekkan teli.nga, mintak pot.ongkan kuku, man.di kalau papa dia ke.tuk suruh bu.kak pon dia sela.mber jek bukak. Ti.dur ket.iak papa lagi.. kad.ang mintak papa buatkan susu sebelum tidur,” tulisnya.

Ozlynn berkata Ariq kini perlu hidup berdi.kari serta mend0akan semoga Allah sentiasa meme.lihara anaknya itu dan diperm.udahkan segala uru.san dalam meni.mba il.mu.

“Ya Allah, pelih.aralah anak kami Ariq, permud.ahkanlah segala urus.annya, terangkanlah hat.inya dalam meni.mba il.mu, kua.tkan im.annya dlm beri.badah.. Ceka.lkan hat.inya dalam mene.mpuh uj.ianmu dan berk.atilah setiap il.mu dan reze.ki yang kau ber.ikan aamiin,” ujarnya.

Selain Ariq, Johan dan Ozlynn tu.rut dikur.niakan lima lagi cahaya mata iaitu Sodiq, Haziq, Cantiq, Moleq dan baru meni.mang seorang lagi cahaya mata pada 3 September lalu.

dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:rotikaya

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!