Connect with us

#CELEBRITI

“sngat sk1t brjvang seorng diri dengan kans3r,sy mngalah” – Elyana dimasukkn ke hos.pital,tk dpt tidur sbb sngat skit

Published

on

“sngat sk1t brjvang seorng diri dengan kans3r,sy mngalah” – Elyana dimasukkn ke hos.pital,tk dpt tidur sbb sngat skit

Lebih sebulan menahan s4kit sampai tk tidur. Akh1rnya saya meng4lah. Hari ni masuk p4inkill3r, ster01d dan ambil d4rah. C0vld test memang wajib. Esok check j4ntung. Lusa buat Pet Scan. Seterusnya Chem0therapy. Bismillahirrahmannirrahim. You can do it Nana!!!

Bagi yang mengikuti perkem.bangan Elyana sebelum ini, pelantun suara ‘Tak Tercapai Akalmu’ ini pernah menjalani raw.atan radi0terapi selama 10 hari di sebuah hos.pital swas.ta di Selangor.

Setelah selesai radi0terapi, Elyana menga.kui bahawa dia perlu berjumpa dengan dok.tor bagi membincangkan mengenai rawa.tan kem0terapi pula. Sepanjang berada di rumah, Elyana memberitahu bahawa dia terp4ksa mena.han s4kit sehingga tk dapat untuk tidur.

Terbaru, Elyana memberitahu bahawa dia sudah meng4lah dan perlu dimasukkan ke hos.pital dengan segera. Ujar Elyana, sebelum melakukan kem0terapi dia terp4ksa melalui beberapa proses yang wajib dilakukan oleh setiap pes4kit k4ns3r.

Semoga terus ku.at

Di ruangan ko.men, rata2 rakan artis dan netizen berdoa agar Elyana terus ku.at dan berju.ang untuk mela.wan peny4kitnya itu.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:ohbulan

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!