Connect with us

#SEMASA

“walau bagaimna ‘pakaian’,smua tk lri dri ksilapan” – Caprice berharp agar UEL dpt mmnta ma.af dengan terbuka dengan slh phm yg mlnda

Published

on

“walau bagaimna ‘pakaian’,smua tk lri dri ksilapan” – Caprice berharp agar UEL dpt mmnta ma.af dengan terbuka dengan slh phm yg mlnda

Julai lalu Malaysia dike.jutkan dengan kon.flik yang diha.dapi oleh Caprice, Ustaz Ebit Lew (UEL) serta Muhammad Nadir Al-Nuri Kamaruzaman eko.ran mi.si keman.usiaan di sebuah negara berg.olak. Terlalu banyak spek.ulasi tentang is.u dalaman terce.tus sehingga kelu.arnya kenya.taan be.la diri daripada p1hak2 yang bersan.gkutan. Apa yang pasti, rapper berkenaan paling banyak dihen.tam oleh netizen.

Lebih te.ruk lagi, kebe.ncian orang ramai yang terbawa-bawa emo.si dalam mengikuti perke.mbangan i.su terba.bit malah membuatkan Caprice merasa ku.rang sela.mat kerana tu.rut menerima ugu.tan mela.mpau. Tk ketinggalan sebelum pulang ke Malaysia awal September ini, jej.aka berusia 33 tahun berkenaan juga pernah ‘dib.ahan’ oleh beberapa rakan artis melalui IG Live.

Terbaru menerusi IG Story yang dimuat naik, Caprice merasa sangat terharu apabila menerima banyak DM permintaan ma.af daripada netizen. Ini termasuklah yang pernah memba.bi bu.ta mengu.tuk serta bersa.ngka bu.ruk terhadap dirinya. Banyak bers.abar dengan dug.aan mela.nda, dia terbuka hati mema.afkan selain memberi bayangan segalanya akan terbo.ngkar jua kelak.

Dalam pada itu, Caprice atau nama sebenarnya, Ariz Ramli juga berha.rap Ustaz Ebit Lew dapat membuat kenyataan ma.af terbuka kepada pi.hak yang sudah tera.niaya. Akhir kata, dia juga menyifatkan manusia memang tk terlepas daripada khi.laf.

Dapatkn info2 trkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:kisahdunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!