Connect with us

#K.SEDIH

“ya Allah,inilh pngajrn yg pling dlm dn prit untuk sy” – Anak sed1h ‘ditinggl’ oleh emak dan kakk swktu di pnjara

Published

on

“ya Allah,inilh pngajrn yg pling dlm dn prit untuk sy” – Anak sed1h ‘ditinggl’ oleh emak dan kakk swktu di pnjara

Setiap insan yang hidup pasti melakukan do.sa dan kesa.lahan. Tapi, siapalah kita untuk mengha.kimi mereka yang sudah pun mendapat bala.san dun.ia dengan menerima huku.man pen.jara.

Namun, ketika mereka dibe.baskan daripada pen.jara, sudah tentu masing-masing akan rindu memeluk ahli keluarga yang sudah lama terpi.sah bagi memo.hon ma.af

Ibu m3ninggal 3 bulan sebelum adik dibebaskan

Akan tetapi, berbeza dengan ki.sah seorang pemuda yang mana hari pembeb.asannya selepas enam bulan dipe.njara menjadi sesuatu yang sangat menghi.bakan kerana mendapat kha.bar ibunya telah mening.gal dunia kira-kira tiga bulan yang lalu.

Hal ini dikongsikan sendiri oleh kakak kepada pemuda tersebut yang dikenali sebagai @heraalex86 apabila memuat naik video adiknya menan.gis sambil meme.gang batu ni.san di pus.ara ibu mereka.

Menu.rutnya, seusai adiknya dibebaskan, dia terus membawa pemuda itu ke pus.ara ibu dan dapat dilihat reaksi terk.ejutnya sehingga terduduk ketika mengetahui hal sebenar.

Kakak juga dah 10 hari m3ninggal dvnia

Lebih menye.dihkan lagi apabila, pengguna TikTok itu membawa pula adiknya ke satu lagi ku.bur kakak mereka yang baru 10 hari mening.gal du.nia.

Hanya air mata yang mampu diti.tiskan ketika itu kerana dua insan penting dalam hidupnya pergi sewaktu dia berada di dalam penjara.

Perkara paling perit bila seorang anak tk sem.pat m.ohon ma.af kepada orang tua

Perkongsian yang sangat menyentuh hati itu membuatkan ramai warganet tu.rut berasa se.bak mengen.angkan uj.ian yang bert1mpa2 selepas pemuda itu be.bas dari pen.jara.

Walau bagaimanapun, mereka tetap berharap pemuda berkenaan benar-benar insan dengan ‘tegu.ran’ daripada Allah S.W.T dan mendo.akan agar seluruh ahli keluarga ditingg.alkan berada dalam keadaan tabah.

Dapatkan info2 trkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!