Connect with us

#SEMASA

“dalam d0a mak slalu ada nama kw jat” – Sedh dngan sajat krna kluarga ditduh ‘pjammata’

Published

on

“dalam d0a mak slalu ada nama kw jat” – Sedh dngan sajat krna kluarga ditduh ‘pjammata’

Sejak beberapa hari lalu ke.coh dengan ber.ita penah.anan usah.awan kosm.etik terkenal, Nur Sa.jat setelah sekian lama menjadi bur.uan pi.hak berku.asa. Menerusi makluman awal, dia telah pun dita.han oleh Imig.resen Tha.iland pada 8 September lalu kerana memiliki pas.port tid.ak sh. Malah timb.ul dak.waan berlaku penuk.aran gela.ran namanya kepada Bella.

Semenjak berita itu tu.lar, perh.atian semua tert.umpu kepada keluarga usah.awan berkenaan. Terbaru, adik perempuannya iaitu Nur Mustika Kamaruzzaman tam.pil meng.ulas bagi pih.ak kedua-dua ibu bapanya. Jelas Ika, semua makl.uman menge.nai abangnya itu hanya diket.ahui mereka melalui media.

Menerusi tube mStar, wanita tersebut juga ingin meneg.askan semula kenyataannya dalam satu media lain. Ika sama sekali tk menyo.kong apa-apa perbu.atan yang dila.kukan oleh abangnya itu kerana tahu ba.tas aga.ma. Na.mun sebagai keluarga, apa yang boleh dilakukan adalah memberi doro.ngan dan juga d0a.

Paling tk boleh diterima, Ika turut menerima banyak tohm.ahan mengatakan keluarganya hanya bersi.kap ‘pe.jam ma.ta’ dengan situ.asi tersebut. Dalam pada itu, semp.at juga wanita berke.naan mengi.mbau semula kenan.gan mereka adik-beradik ketika masih kecil.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:kisahdunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!