Connect with us

#SEMASA

“Saya dh jan.ji dengan Allah nk jadi isteri yang ta.at” – brnikah dngan pndrma hat1 prtama negara,Ezlynn kini sh sbagai seorang isteri

Published

on

“Saya dh jan.ji dengan Allah nk jadi isteri yang ta.at” – brnikah dngan pndrma hat1 prtama negara,Ezlynn kini sh sbagai seorang isteri

Setahun lebih perkenalan, penyanyi Ezlynn bersyukur apabila sh berg.elar isteri kepada pende.rma ha.ti pertama negara Wan Mohd Hafizam Wan Ismail pada 11 September lalu.

Ezlynn atau nama sebenarnya Azline Ariffin, 39, berkata, Wan Hafizam memiliki cir12 lelaki idamannya dan yang paling penting dapat membimb.ing di.rinya ke jalan Allah.

“Sepanjang bekerjasama, saya suka cara dia bekerja, dia pegang aman.ah yang diberikan. Saya rasa itu ciri2 yang saya cari untuk masa depan kerana saya lebih mencari akhi.rat.

“Jadi saya cari orang yang betul2 ama.nah, tk berkira, tk ke.jar du.nia dan memikirkan tentang akhi.rat,” katanya Ezlynn.

Maj.lis perni.kahan pasangan ini diadakan secara dalam ta.lian pada 11 September lalu dengan diha.diri kelu.arga terde.kat serta mema.tuhi prose.dur opera.si stan.dard (SOP) yang ditetapkan.

“Perkahwinan ini kami buat online, my family semua dekat KL so tak.delah gambar sangat dan nak um.um kepada orang ramai,” ujarnya.

Untuk rek.od, Ezlynn pernah mendirikan rumah tangga dengan be.kas pengur.us peri.badinya, Adam Fahmy Shamsudin pada 20 November 2011 sebelum bercerai pada 2017.

Namun, perkahwinan mereka tk dikurn.iakan cahaya mata.

Sementara Wan Hafizam pula mempunyai tiga an.ak menerusi perka.hwinan pertamanya.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!