Connect with us

#SEMASA

“Terima kasih Allah. Terima kasih untuk sega,lanya yang kau berikan. Terima kasih Abah. Kami sayang Abah,” – Abah faizal tahir baru sja mnggal dun1a,Al-Fatihah

Published

on

“Terima kasih Allah. Terima kasih untuk sega,lanya yang kau berikan. Terima kasih Abah. Kami sayang Abah,” – Abah faizal tahir baru sja mnggal dun1a,Al-Fatihah

Peny.anyi dan komp.oser terkenal, Faizal Tahir hari ini dimakl,umkan telah k3hilangan ayah tercinta iaitu Dr Mohammad Tahir bin Abdul Rahman.

Menerusi instagram beliau, selebriti tersebut telah memuat naik foto ge,lap dengan kapsyen ‘Innalillahiwainailahirajiun’ tan,pa sebar,ang perkongsian lain.

Anas makl,umkan bapa sudah tia,da

Adiknya, Anas Tahir yang juga penyampai radio Zayan FM, telah memuat naik perkara tersebut dan memuat naik gambar bapanya yang dip4nggil abah.

“Terima kasih Allah. Terima kasih untuk sega,lanya yang kau berikan. Terima kasih Abah. Kami sayang Abah,” tulisnya r1ngkas.

P3mergian Dr Tahir merupakan satu kehi.langan besar negara mem4ndangkan beliau merupakan antara aktivis se.nior di Tanah Air.

Beliau juga merupakan be.kas peny4rah di Univ.ersiti Mala.ya dan merupakan akti.vis Aqsa Syarif iaitu satu badan bukan kerajaan (NGO) yang kuat memp3rjuangkan Pale.stin dan neg4ra-negara Arab yang sedang berg3jolak.

Ke4daan bapa sebelum ini kurang si.hat

Sebelum ini, Anas per.nah membuat pos.ting di Instagramnya dengan meny4takan perkem.bangan terkini kondisi bapa yang berada dalam keadaan ku.rang s.ihat.

Penyamai radio berke.naan memak.lumkan bapanya perlu bere.hat seketika dari aktiviti hariannya yang sering terl.ibat dengan mesyuarat online melib4tkan NGO-NGO yang disertai.

Salam tak,ziah buat ahli keluarga Faizal Tahir dan Anas Tahir diatas pem3rgian bapa tersayang, Innalillah,iwainailahiraj,iun.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:IG faizal thir@Aanas Tahir

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!