Connect with us

#SEMASA

“airmata ini mnngis tan.da sy syvkur” – 10thun mnunggu bru azmi dngr tngisn ank sulung

Published

on

“airmata ini mnngis tan.da sy syvkur” – 10thun mnunggu bru azmi dngr tngisn ank sulung

Voka.lis kumpulan Caliph Buskers, Azmi Saat melu.ahkan rasa syu.kur apabila isterinya selamat mela.hirkan cahaya mata lelaki, jam 9.09 pagi semalam.

Azmi berkaata dia dan isteri mengalirkan air mata sebaik sahaja mendengar tang.isan anak mereka sebaik sahaja dila.hirkan apatah lagi sudah 10 tahun mereka menan.tikan zur.iat.

“Kali pertama kali mendengar tangis.an bayi ketika dila.hirkan, saya dan isteri menga.lirkan air mata sebagai tan.da syu.kur. Pastinya seronok melalui penga.laman yang berhar.ga ini.

“Saya dan isteri menamakan anak sulung, Khairul Afnan, nama yang sudah disediakan sejak enam tahun lalu,” katanya.

Dalam pada itu, Azmi berkata dia sudah membuat persediaan berge.lar bapa dan buat masa ini dia sendiri yang akan mengu.ruskan isteri dan anak.

“Kebiasaannya dalam tempoh berpa.ntang akan ada orang yang menja.ga. Namun, dalam situ.asi sekarang, saya terpak.sa ambil alih tu.gas ini dan menguruskan isteri dan anak sendiri.

“Saya juga akan meminta ba.ntuan jiran tetangga. Tidak dinafikan, ini satu penga.laman baharu buat saya. Saya memang kena banyak belajar. Namun, saya sudah bersedia persiapan dari segi em.osi,” katanya.

Azmi mendirikan rumah tangga dengan Nazirah yang juga ca.cat pengli.hatan pada 2011. Pasangan itu akhirnya menimang cahaya mata sulung selepas 10 tahun menan.ti.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:rotikaya

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!