Connect with us

#CELEBRITI

hnya brglar beberapa hri sebagai bapa,afnan ank kpada azmi mnggl dnia – “Kita jumpa di syvrga ye syng”

Published

on

hnya brglar beberapa hri sebagai bapa,afnan ank kpada azmi mnggl dnia – “Kita jumpa di syvrga ye syng”

Sudah sura.tan tak.dir, penyanyi Azmi Saat hanya sempat berge.lar bapa selama tiga hari selepas bayi sulungnya yang dila.hirkan Isnin lalu mening.gal du.nia pada jam 1.19 tengah hari, Khamis.Ba.yi yang diberi nama Khairul Afnan itu mening.gal du.nia aki.bat kega.galan fung.si o.tak.

Terdahulu berita se.dih itu dikongsikan pengu.rusnya, Syah Rahman yang memaklumkan zur.iat yang ditung.gu-tung.gu se.jak 10 tahun itu menghem.buskan n.afas terak.hir dalam pangkuan ibunya, Nazirah Muhamad di sebuah pus.at peru.batan di Kuala Lumpur.

“Afnan sh mening.gal du.nia beberapa minit kemu.diannya… kita d0akan semoga pasangan ini diberikan kek.uatan melalui uj.ian cukup menca.bar ini,” kata Syah.

Bagaimanapun sehingga ki.ni masih tk dapat dipas.tikan pun.ca sebenar zur.iat yang ditung.gu-tung.gu sejak 10 tahun itu mening.gal du.nia.

Pada pagi Khamis, Azmi yang juga merupakan vok.alis kumpulan Caliph Buskers memaklumkan bayi lelakinya itu berdepan masa.lah kes.ihatan sehingga perlu menerima ban.tuan pern.afasan.

Red.ha menerima uj.ian itu, Azmi, 34, memo.hon orang ramai mendo.akan kesi.hatan anaknya yang berada di hos.pital sejak hari pertama kela.hiran.

“Mohon to.long do.akan Afnan. Afnan tk sih.at. Kami sedang diu.ji. Allah mudahkan uru.san kami waktu pro.ses mengan.dung tapi sekarang Allah nak u.ji kami.

“Saya pun belum dapat hubu.ngi Azmi lagi… cuma tera.khir malam tadi dia ada beritahu Afnan tk s.ihat. Kata Azmi, Afnan berna.fas dengan ban.tuan al.at perna.fasan.

“Dok.tor syak bahagian 0tak Afnan ada mas.alah sebab dia tk berge.rak, jadi perlu buat uj.ian M.RI untuk se.mak sta.tus 0tak dan pun.ca sebenar,” kata Syah.

Pada Isnin lalu, Azmi dan isteri iaitu Nazirah Muhammad, 35, melu.ahkan saya syu.kur dikur.niakan cahaya mata perta.ma sel.epas penan.tian selama 10 tahun.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!