Connect with us

#K.SEDIH

“pakcik,knapa sy tk prnh rsa ksih syng pada ibu dan ayah?” – adik memluk pakcik dengan 3rat,sdih di hat1 rsa sngat sdih dngan adik

Published

on

“pakcik,knapa sy tk prnh rsa ksih syng pada ibu dan ayah?” – adik memluk pakcik dengan 3rat,sdih di hat1 rsa sngat sdih dngan adik

Kehi.langan ibu bapa tercinta tk dina.fikan boleh memberi im.pak yang sangat mend4lam terh4dap seseorang. Selain dirun.dum episod du.ka, hidup ini juga tk akan sama seperti sebelumnya. Begitulah nasib yang men1mpa seorang budak lelaki selepas kehi4ngan ibu bapa tercinta. Ki.sah yang di4lami oleh anak y4tim ini diceritakan oleh bapa angk4tnya iaitu Raja Shamri di laman Facebook miliknya baru-baru ini.

Menerusi posting dimvat naik oleh lelaki berk3naan, dia menga.kui hi.ba tatk4la mend3ngar lua.han ha.ti daripada kanak2 yang bernama Hafiz Danial tersebut. Katanya, per4saan itu tia2 diz4hirkan sebaik sahaja mereka selesai menvnaikan solat Isyak secara berj3maah.

Kongsi Shamri, anak angkatnya itu melvahkan dirinya tk pernah mend4pat kasih sayang daripada seorang bapa. Hal ini kerana, Hafiz dit4kdirkan keh1langan ayahnya ketika di usia bayi lagi. Manakala, ibunya pula telah mengh4dap Illahi sekitar tahun lalu ak1bat pelbagai mas4lah kesih4tan.

Dalam pada itu, dia juga berharap agar kanak2 tersebut dapat mera.sakan kasih sayang yang dicvrah olehnya. Ter4ngnya lagi, kasih sayang adalah hk setiap manusia lebih-lebih lagi kanak-kanak yang m4kin membesar.

Menjengah ke ruang ko.men pula, kebanyakkan netizen tvrut lain mendo.akan yang terbaik buat anak ang.katnya. Malah terdapat beberapa individu memu.ji keprih.atinan yang ditvnjukkan oleh pemuda itu.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:FB RajaShamri

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!