Connect with us

#KEMALANGAN

hujan renyai2,lelaki kelihatan trpakv di l0ngkng,bdan klihatan sngat htm dprcyai trkna rnjatn elektr1k pada t1ang elktr1k

Published

on

hujan renyai2,lelaki kelihatan trpakv di l0ngkng,bdan klihatan sngat htm dprcyai trkna rnjatn elektr1k pada t1ang elktr1k

Seorang lelaki dit3mukan mau.t di dalam Iongkang dipercayai terkena rnj4tan eIek.trik dalam keja.dian di Slmpang Jalan Bandar Sibvga, B4tu 8, Sandakan pada Sabtu.

Mngsa yang dikenali sebagai Mohd Nasir Hassan, 30 t4hun dit3mui orang awam kira2 jam 6.30 pagi sebeIum memaklumkan kepada Jaba.tan B0mba dan PenyeI4mat Malaysia (JBPM) Sandakan.

Ketva Ba.Iai Bo.mba dan Penye.Iamat (BBP) Sandakan, Jimmy Lagung berkata, pi.haknya menerima p4nggilan kece.ma san berhu.bung keja.dian itu pada jam 6.32 pagi.

Menu.rutnya, sepa.sukan sembilan pegawai dan ang.gota bersama sebuah jntera serta kend3raan Unit Bntuan Perkh.idmatan Kecem4san (ERMS) dik3rah ke lokasi kej4dian.Sebaik tiba, kami menemui seorang lelaki di Iong.kang itu dalam keadaan sudah tk s3darkan di.ri.

“Lelaki berk.enaan dipercayai terkena renj4tan eIek.trik dan kerja pem0tongan beka.lan eIek.trik kemudiannya dilakukan pi.hak Sa.bah EIectr.icity Sdn Bhd. (SESB),” katanya dalam kenyataan hari ini.

Tambah Jimmy, mngsa k3mudian dise.rahkan kepada pasu.kan pervbatan Hspital Duchess of Kent (HDOK) sebelum dis.ahkan m3ninggaI dvnia dan dis3rahkan kepada pi.hak po.Iis.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:awanimedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!