Connect with us

#KEMALANGAN

“sy nmpk abng tk sdrkn d1ri,trspit di kreta” – 1 kmlngan ng3ri dlm 2 kreta,dprcayai 7kluarga trl1bat

Published

on

“sy nmpk abng tk sdrkn d1ri,trspit di kreta” – 1 kmlngan ng3ri dlm 2 kreta,dprcayai 7kluarga trl1bat

Seorang lelaki pa.rah selepas kereta dipandunya melang.gar sebuah kenderaan lain dalam kema.langan di Kampung Bukit Hijau di sini, pada Sabtu.

Ketva Pusat Gera.kan Ope.rasi Jaba.tan Bom.ba dan Penye.lamat Malaysia (JBPM) Selangor, Pengu.asa Bom.ba Zulfikar Jaffar berkata, pang.gilan kece.masan diterima pada jam 12.42 tengah hari sebelum sepasukan ang.gota dari Ba.lai Bom.ba dan Penye.lamat (BBP) Kuala Selangor ke lokasi keja.dian.

Menu.rutnya, kem.alangan meli.batkan kereta pacvan empat r0da Toyota Hilux dipandu mngsa dengan sebuah Proton X70 dinaiki enam sekeluarga.

“Pelang.garan itu menyebabkan mngsa berusia 55 tahun pa.rah selepas terse.pit di bahagian pemandu sementara seorang penum.pang lelaki yang menai.ki kende.raan sama menga.lami cede.ra rin.gan.

“Ang.gota bom.ba berjaya mengeluarkan mngsa dan dise.rahkan kepada petu.gas Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk tin.dakan lanjut,” katanya.

Menu.rutnya, sementara itu penumpang Proton X70 terdiri daripada seorang wanita berusia 43 tahun, tiga kanak-kanak lelaki dan dua remaja perempuan cede.ra rin.gan.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:awani

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!