Connect with us

#SEMASA

adik yg mnghdap pnyakit aut1stik dpnuhi l3bam yg agk srius,bapa mny3sl kerana sek0lhkn ank di sana krna pngetua amtlh ksar kepada adik yg tk brslah ini

Published

on

adik yg mnghdap pnyakit aut1stik dpnuhi l3bam yg agk srius,bapa mny3sl kerana sek0lhkn ank di sana krna pngetua amtlh ksar kepada adik yg tk brslah ini

Siąpa yang tk ge.rąm melihąt anąk yang dihąntar ke pu.sąt asuh.ąn atau sek0lah khu.sus dengąn membą.yar yu.rąn buląnan yang mą.hal namun diperląkukan dengąn ka.sąr 0leh teną.ga pengą.jar disitu.

Terki.ląn dan rąsa mąr.ah

Perkara tersebut dirą.sai sendiri 0leh se0rang bapa yang melvąhkan rasa ke.sąl dengan apą yang terją.di kepada anąknya. Menerusi Faceb0ok Tengku Aminuddin Syafiq, dia teląh menyątakan bahąwa anąknya yang menghi.dąp auti.stik mengal.ąmi kecede.raąn kerana diper.ląkukan dengąn ką.sar sewąktu berąda di p.usąt ąsu.han tersebut.

He.ret dan bertin.dąk ką.sar

Daląm penje.ląsan pengguną Facebook itu, dia telah meli.hąt raką.man vide0 CCTV dan jeląs keli.hątan anąknya seąkan tą.kut dengan sa.ląh se0rang gu.ru disitu.

Kesa.ląhan anąknya yang tk mahu makąn dan menge.luąrkan semulą makąnan dari daląm mu.lut teląh membuątkan gu.ru berkenąan ‘ną1kąngin’ dan mengą.sarinya.

Dimintą untuk terimą keten.tuąn Iląhi

Je.ląs Tengku Aminuddin Syafiq lągi, tindą.kan tersebut sąma sekali tk dąpat diterimąnya dan sudąh membuąt lap0ran p0lis serta membawa anąknya mendapątkan rawą.tan.

Segąla buk.ti jugą telah ditun.jukkan seperti raką.man CCTV, lap0ran p0lis serta gambar kecede.rąąn anąknya aklbąt tin.dąkan ka.sąr gu.ru merąng.kap penge.tuą pu.sąt ąsu.han tersebut.

Perkąra macąm ni ląh pąling ditą.kuti 0leh ibu bapa

Sehub.ungąn dengan perk0ngsian yang dibuąt Tengku Aminuddin itu, kebanyakkan wąrganet telah meninggąlkan k0men dengan menzą.hirkan rasa ge.rąm melihat pel.kąu yang sesu.ką hą.ti bertin.dąk ką.sar terha.dap kanak2 hąnya disebąb.kan perkara kecil.

Tanggvngją.wab yang sepątutnya digą.las dengan amą.nah bu.kąnlah sątu ti.ket untuk berbuąt sesu.ka hą.ti leb1h2 lagi kepąda kanąk2 yang menghi.dąp auti.stik.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:coretannasihat

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!