Connect with us

#MOTIVASI/TAULADAN

nas1b baik kreta blkng dpt elak gdis yg trjtuh,ddkwa brtngkar dlm kreta dn gdis dksari oleh llki itu shngga jtuh dlm msa knderaan bergerak

Published

on

nas1b baik kreta blkng dpt elak gdis yg trjtuh,ddkwa brtngkar dlm kreta dn gdis dksari oleh llki itu shngga jtuh dlm msa knderaan bergerak

Tk dina.fikan, bermacam2 perkara yang su.kar dijan.gka boleh berla.ku sekelip mata sahaja ketika di jalan raya. Meskipun kita sudah berhat12, namun si.kap cu.ai dan tk pedvli pengguna jalan raya lain tu.rut boleh mengun.dang masa.lah.

Semalam, tu.lar sebuah rakaman yang memaparkan seorang wanita bert.udung merah ti.ba2 terja.tuh dari pintu sebuah kereta yang sedang berge.rak laju. De.tik ce.mas itu dikongsikan oleh pengguna Facebook menerusi hasil raka.man ‘dasc.am‘ keretanya yang kebe.tulan berada di bela.kang kende.raan tersebut. Difahamkan, keja.dian tersebut berla.ku sekitar persimpangan lampu isyarat di Shah Alam.

Menerusi kap.syen, pemilik dashcam ini aku.i mujur sempat hen.tikan kende.raan daripada terke.na wanita ma.lang tersebut. Apa yang pe.liknya, individu berkenaan yang dilihat tk menga.lami sebarang kecede.raan seri.us kemudiannya terus beredar dari kereta Myvi tersebut. Justeru, orang ramai dite.gur supaya elakkan berba.lah dengan pasan.gan ketika mema.ndu sus.ulan boleh mengaki.batkan masa.lah kepada pengguna jalan raya yang lain.

Disebabkan tk jelas pun.ca sebenar insi.den tersebut, de.tik ce.mas itu mengun.dang pelbagai rea.ksi dan pers0alan netizen. Ada yang berpendapat bahawa mereka sedang berte.ngkar lalu dito.lak keluar oleh si peman.du. Namun ada juga mendak.wa mungkin wanita itu se.dang dika.sari, just.eru pilihan yang ada hanyalah keluar terus dari kereta.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:kd

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!