Connect with us

#SEMASA

“m0hon d0akan ksmbuhan sy” – Bob kini trlntar skit di CCU,beliau mrupkn pnulis skrip lagu dn slh 1 plakon yg baik

Published

on

“m0hon d0akan ksmbuhan sy” – Bob kini trlntar skit di CCU,beliau mrupkn pnulis skrip lagu dn slh 1 plakon yg baik

Penulis lirik dan pela.kon, Bob Lokman, 57, kini menerima raw4tan lanjut di Un1t Penja.gaan Koro.nari (CCU) Hos.pital Sultanah Bahiyah, Alor Setar, Kedah, sejak empat hari lalu.

Bob atau nama sebenarnya Mohd Hakim Lokman berkata, dia dima.sukkan ke CCU h0spital berkenaan berikutan j4ntungnya di bahagian atas bergerak terlalu laju dan tk sta.bil.

Selepas menun.da beberapa kali temuj.anji dengan dok.tor sebelum ini berikutan k3s C0v19 yang tinggi, saya datang membuat pemerik.saan su.sulan di h0spital minggu lalu.

“Pemerik.saan dok.tor mendapati j4ntung saya di bahagian atas bergerak terlalu laju dan tk sta.bil. Jadi, saya perlu dima.sukkan ke CCU untuk pemantauan sepenuhnya sehingga st.abil semula,” katanya kepada Harian Metro.

Penulis lirik lagu Isabella ini juga memo.hon orang ramai mend0akan kesi.hatannya agar s3mbuh semula dan dibenarkan pulang ke rumah seg.era kerana isteri dan anak2nya menetap di Kota Bharu, Kelantan.

“Mohon d0akan kes1hatan saya sem.buh semula. Saya minta ma.af dan nak ucapkan terima kasih kepada anda semua yang mend0akan saya. Hanya Allah saja mampu memba.las.

“Saya sepatutnya sudah dimasukkan ke CCU di h0spital ini enam minggu lebih awal, tetapi disebabkan penu.laran C0v19 maka ia ditun.da dan sekarang tk boleh lagi kerana perge.rakan j4ntung saya terlalu laju,” katanya.

Menerusi lap0ran Harian Metro pada 19 September lalu, Bob berkata, dia juga akvr keadaan kesi.hatannya sudah tk sepenuhnya pu.lih seperti dulu kerana ada masa dia si.hat dan kadan.gkala sa.kit.

Katanya, soal sa.kit nak datang memang tk boleh dijan.gka

Kalau ku.rang si.hat pun, biasanya dia akan menga.lami masa.lah perna.fasan kerana se.sak n4fas disebabkan air berl.ebihan dalam parv2 dan dia kena ta.han minum air tetapi per.lu bu.ang air kecil dengan ke.rap.

Terdahulu, Bob yang sebelum ini menga.lami masa.lah jan.tung sela.mat menjalani pembe.dahan membetulkan degu.pan jan.tung iaitu Car.diac Resynchro.nization The.rapy & Defibri.llator (CRTD) di hos.pital yang sama pada awal Disember tahun lalu.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:harianmetro

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!