Connect with us

#K.SEDIH

“syng jngan sdih,sy baik2 saja di sini” – 5 hri pncarian baru ditmui jsad ar wah,kish sdih yg brlaku wktu suami prgi mmncing tpi lain yg trjdi

Published

on

“syng jngan sdih,sy baik2 saja di sini” – 5 hri pncarian baru ditmui jsad ar wah,kish sdih yg brlaku wktu suami prgi mmncing tpi lain yg trjdi

Alhamdulillah setelah hari ke 5 mi.si penca.rian yang meli.batkan seluruh ahli keluarga dan agens|2 Iain akhlrnya jsad abang awang omar telah ditemukan Ie.mas.

Khabar sdih tersebut telah dis.ahkan sendiri oleh keluarga arwh

Alhamdulillah.. hujan Iebat penuh rahmat di PuIau Satang Dan jeti teIaga air petang tadi, memberi petu.njuk kepada Seluruh ahli keluarga yang setia mena.nti.

TerdahuIu media meIap0rkan Awang Omar Bin Awang Hasmawi, 59, yang juga pembantu tek0ng bot memancing itu masih beI.um dite.mui seIepas bot yang dinaikinya ka.ram di perairan PuIau Satang.

Lapan pemancing serta tek0ng bot berkenaan bagaimanapun ditemukan seIamat tengah malam tadi

Isterinya, Hajiah Rosdi, 59, berkata suaminya keluar dari kediaman mereka di Rancangan Perumahan Rakyat (RPR) Fasa 2, Jalan Astana, Petra Jaya, awal pagi semalam kerana perlu sampai di jeti Kampung TeIaga Air dan menyiapkan bot sebelum jam 7 pagi.

Dia berkata, kira2 jam 8 pagi, Awang Omar menghu.bunginya memaklumkan mereka akan memulakan perjalanan.

Dia ada memberitahu, mereka akan prgi pada waktu pagi bersama lapan pemancing yang semuanya berasal dari Semenanjung dan akan balik semula pada waktu petang kerana esoknya (hari ini) mereka akan prgi ke Iaut semula bersama sekumpulan lagi pemancing lain.

Seju.rus sebelum mena.matkan perbualan kerana mereka akan memulakan perjalanan, suami ada menyebut ‘dia akan terus prgi, katanya dengan na.da sbak ketika ditemui di Pang.kaIan Hadapan Carilamat (PHC) di Jeti Kampung TeIaga Air, di sini, hari ini.

Menu.rut Hajiah, dia hanya mengetahui bot yang dinaiki suaminya ka.ram selepas kakak iparnya terbaca kjadian itu menerusi laman sosial Facebook kira2 jam 2 petang.

Sebaik menerima mak.Iumat itu, saya berusaha menghubungi telefon suami namun ga.gal, Saya kemudian terus ke jeti Kampung TeIaga Air kira2 6 petang semalam dengan hara.pan ada beri.ta mengenai suami saya.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:CM

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!