Connect with us

#K.SEDIH

“mlng tk brbav,syvrga buatmu nak” – pemerg1an Hazami ketika sedang membuat kebaikan,insn istim3wa prgi buat slmanya smasa mnghntar brng bntuan kepada yg bekeperlvan

Published

on

“mlng tk brbav,syvrga buatmu nak” – pemerg1an Hazami ketika sedang membuat kebaikan,insn istim3wa prgi buat slmanya smasa mnghntar brng bntuan kepada yg bekeperlvan

Sbak, seorang pemuda isti.mewa (0KU) mninggal du.nia apabila basikal yang ditvnggang terlib.at kema.Iangan dengan sebuah Iori bncuhan slmen dalam kej4dian di Jalan Tanjung Iumpur petang semalam.

Mngsa Hazami Ghani,21, tahun seorang yang dikenali disekitar Kuantan dalam laman sosi4l facebook dan Y0u Tube, juga berg1at aktif berlakon dan juga menerbitkan drama pendek di Chennel You tube miliknya Hazami Ghani.

Semasa keja.dian mngsa diperjalanan menvnggang basikal untuk menghantar bntuan makanan ke sungai Soi Kuantan dan ketika itu lah basikal yang ditu.nggangnya bergeseI dengan sebuah I0ri yang membawa bncuhan slmen.

Apa yang mnimpa in.san isti.mewa ini mengu.dang piIu insan insan yang mengenali arw4h Hazami, sbak Iua.han mereka pemerg1an Hazami ketika sedang membuat kebaikan.

” Inalillahiwainailaihirajiun tenang lah di sana sahabatku Hazami Ghani di fahamkan mninggal duvnia aklbat kemaI4ngan dengan Iori slmen ketika berbasikal untuk menghantar bant uan makanan petang tadi di sungai Soi Kuantan Pahang “.

Arwh pernah berIakon bersama wak dalam drama pendek (rlntihan anak tlri), Salam tkziah buat seluruh warga Hazami Ghani production dan keluarga, Semoga syvrga lah tempat ins.an isti.mewa macam kau Hazami… Al Fatihah – Wak Jeng.

Arwh telah disahkan mninggal du.nia di lokasi keja.dian dan diha.ntar ke Un1t F0rensik HTAA untuk be.dah si.asat dan tinda.kan lanjut.

Semoga syvrga lah tempat insvan istimvewa macam kau Hazami dihavrap keluarga mu tabah, yang maha esa lebih sayang kan dirimu dan ramai in.san2 diluar sana menyanyangi mu dan setiasa mend0akan mu. Al Fatihah.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:metro

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!