Connect with us

#K.SEDIH

“tk sngka smlm mrpakan hri trakhir kami brtemu” – sdh hti ini,Aiman Mnggl akbat lembu yg tk dktahui siapa pmilik trlnggar oleh Aiman

Published

on

“tk sngka smlm mrpakan hri trakhir kami brtemu” – sdh hti ini,Aiman Mnggl akbat lembu yg tk dktahui siapa pmilik trlnggar oleh Aiman

S3bak dan p1Iu apa yang berla.ku, seorang remaja mninggaI du.nia selepas m0tosikal yang ditvnggangnya meIang.gar seek0r Iembu yang meIintas jaIan sebeIum mngsa dirmpuh sebuah kereta di Kilometer 7 Jalan Bera-Mayam di sini semalam.

Ketva Po.Iis Dae.rah Bera, Deputi Sup.dan Mansor Samsudin berkata, kej4dian kira2 jam 7.45 petang itu berla.ku ketika mngsa, Aidil Aiman Azizan,19, dalam perjaIanan dari Felda Tementi ke Keray0ng di sini.

Sbak Iua.han kakak sepupu arwh ” Allah allah allah b3rat sunguh uj1an yang kau berikan tk smpai sehari bercakap semalam kau ambiI nywanya subhanallah man cep.atnya tinggaIkan kita orang syvrga tempatmu man berjumpla dengan abah umi disana.

Allah kvatkan kami untuk menerima uj1an ini tk s4nggup man janji isnin ni dah semalam kak ecah tak ikot eman ajak prgi main bowling nak belanja kak ecah suruh tvnggu isnin allah.

Adik sepupu yg paling disayangi,Minta jasa baik sdekahkn al-fatihah utk aidil aiman bin azizan semoga ditemptkn dikalangAn orang orang yang beriman dan beramal soleh -Aisyah Suhaimi.

Apabila sampai di tempat kej4dian t|ba2 seek0r Iembu meIintas jalan dan m4ngsa yang menvnggang m0tosikal jenis Yamaha 125Z terIa4nggar Iembu tersebut dan meI4mbung terjtuh di laluan bertent4ngan.

Pemandu sebuah kereta yang lalu di laluan tersebut ternampak kej4dian itu dan cuba membr3k tetapi terIanggar m4ngsa,katanya di sini, hari ini.

Menu.rutnya m4ngsa m3ninggaI dvnia ditempat keja.dian dan myat mngsa dibawa ke Hspital Sultan Haji Ahmad Shah (Hoshas) Temerloh untuk b3dah s1asat.

Katanya k3s itu dis1asat mengikut Sksyen 41 (1) Ak.ta Pengangkutan Jalan 1987 dan s1asatan masih gi4t dilakukan.

Dapatkan info2 terkini di SUmbermaklumat,’Membaca amalan semua’.

Sumber:HM

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!