Connect with us

#KEMALANGAN

Kop3ral Sofian trlnggr krta yg tba2 ubh laluan jlan – “pmergian abng sngguh mngesn j1wa sluruh keluarga,baik2 disana ya bang,insyaAllah”

Published

on

Kop3ral Sofian trlnggr krta yg tba2 ubh laluan jlan – “pmergian abng sngguh mngesn j1wa sluruh keluarga,baik2 disana ya bang,insyaAllah”

Seorang anggo.ta po.Iis berpang.kat LansK0peral ma.ut seIepas motosikal ditun.ggangnya terba.bit dalam satu kema.Iangan di KM 20.9 Iebuh Raya Utara Selatan (Arah Utara) pada pagi Jumaat.Ketua Po.Iis Daerah KuIai, Superntendan Tok Beng Yeow berkata, pi.haknya menerusi anggo.ta traflk yang bertu.gas di kawasan itu menerima Iap0ran berhu.bung keja.dian itu pada jam 12.15 tengah hari.

“Sias.atan awal mendapati kema.Iangan dipercayai berlaku apabila mngsa yang berusia 35 tahun menaiki motosikal jenis Yamaha R25 ga.gaI mengeIak kereta jenis Pr0dua Alza di hadapannya.

“Kereta itu dipercayai secara t|ba2 mengu.bah IaIuan pemanduan ke Iorong kiri setelah mem0tong kenderaan yang lain,” katanya dalam satu kenyataan di sini pada Jumaat.

Beng Yeow berkata, mngsa yang bertugas di cawangan k0mandan Ibu Peja.bat Po.Iis Daerah Johor Bahru Utara dis.ahkan mninggaI dun.ia di tempat keja.dian aklbat ced.era prah di bahagian kepaIa.Katanya, myat mngsa kemudiannya dibawa ke Hspital Temengg0ng Seri Maharaja Tun Ibrahim, di sini untuk pr0ses be.dah si.asat.

“Dalam kema.Iangan ini, pemandu kereta Produa Alza itu bagaimanapun tldak menga.Iami sebarang kecede.raan.“Kedua-dua kenderaan tu.rut dibawa ke Puspak0m Senai untuk diperlksa. Ke.s disi.asat mengikut Sksyen 41 Ak.ta Pengngkutan Ja.lan (APJ) 1987,” katanya.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:SinarHarian

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!