Connect with us

#K.DUNIA

(Video)MasyaAllah,sdh 24 mnggl dnia nmun kain kpan ar.wah ttap tk rput,itulh kekvasaan Allah yang benar

Published

on

(Video)MasyaAllah,sdh 24 mnggl dnia nmun kain kpan ar.wah ttap tk rput,itulh kekvasaan Allah yang benar

Pemer.gian orang tersayang sememangnya khabar dvka buat seluruh ahli keluarga. Pastinya suasana pi.lu akan menyelubungi lebih2 lagi sewaktu jena.zah ingin dikebvmikan.Hal ini turut dirasai sendiri seorang pengguna TikTok dikenali sebagai Zuneeka Rashid apabila berkongsi mo.men sewaktu proses penge.bumian bapanya yang men1nggal dvnia pada pertengahan tahun lalu iaitu 1.7.2020.

Apa yang menjadi perhatian ramai adalah video perkongsiannya yang memaklumkan jena.zah bapa telah dikebu.mikan satu l1ang dengan Allahyrham abangnya yang mennggal dvnia pada tahun 1996.Namun, ketika diga.li, keja.dian menge.jutkan telah berlaku kerana kain kapan Allahyrham abangnya masih vtuh dan langsung tk r3put.

Kain tersebut juga kelihatan el0k dan tvlang2 j3nazah masih lengkap serta tkde yang telah hi.lang pun. Perkara berkenaan sememangnya satu keaja1ban kerana hanya insan terpilih sahaja diberi keistimewaan seperti itu.Sehu.bungan dengan perkongsian tersebut, ramai yang meninggalkan k0men dengan mengvcapkan ‘Allahuakbar ‘kerana tkjub dengan kebesaran Allah S.W.T.

Mereka juga tvrut mendoakan agar Allahyrham abang serta bapa pengguna TikTok itu terus dicvcuri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman.

Video

Dapatkan info2 terkini di SumbeMaklumat,terima kasih.

Sumber:ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!