Connect with us

#K.SEDIH

tk sampai 24jam brtvnang,isteri perg1 buat selamanya – “tk smpat 2 hari c0ret knangan brsama DIA,mngkin Allah lbih syngkn Dia”

Published

on

tk sampai 24jam brtvnang,isteri perg1 buat selamanya – “tk smpat 2 hari c0ret knangan brsama DIA,mngkin Allah lbih syngkn Dia”

Berp1sah dengan seseorang yang bermakna dalam keh1dupan sememangnya p3rit untuk kita terima. Maka setiap saat bersama pasangan harusnya dihargai sebaiknya kerana aj@l merupakan rahs1a yang svkar didvga. Namun bagi kisah pilu lelaki di bawah, ternyata rumah tangga yang dibina dengan isteri cuma dirasai selama 24 jam sahaja.

Jelas Akmal Aziz melalui lap0ran Sinar Harian, difahamkan pengantin perempuan berada dalam keadaan yang sihat2 sahaja sebelum pem3rgian itu berlaku. Namun sebelum mengh3mbuskan nafas terakhir, Siti Saraf sempat mengucapkan ayat “Abang, kita dah kahwin” seolah-olah menggambarkan betapa bahagianya dia kini sudah bergelar seorang isteri.

Sebelum itu, dikhabarkan pegawai wanita yang bertugas di JPJ itu sempat meng@du pening kepala lalu membangunkan suami daripada lena. Namun tidak lama kemudian, dia sambung tidur dan Akmal terus berada di sisi pada ketika itu. Pada waktu pagi, keadaan masih lagi terkawal sebelum Siti Saraf t1ba2 menglami s3sak n@fas dan bantuan med1k tiba pada 12.00 tengahari. Allah lebih menyayangi dan dia pergi buat selamanya 30 minit kemudian.

Hasil t1njauan ke laman Facebook Siti Saraf mendapati mereka mengikat tali pertvnangan sekitar April lalu. Ketika itu kedua-dua nampak serasi, malahan wanita ini tampak begitu gembira dan berharap semoga perkhwinan mereka dipermudahkan.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,Terima kasih,

Sumber:KIsahDunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!