Connect with us

#SEMASA

(video)”prkataan ‘pngawal’ itu hnya 1 ‘slapmata’ buat rmai orng” – pngwal msa tu ‘0utfordvty’ jd tk dpt jga kwasn itu

Published

on

(video)”prkataan ‘pngawal’ itu hnya 1 ‘slapmata’ buat rmai orng” – pngwal msa tu ‘0utfordvty’ jd tk dpt jga kwasn itu

Tk kira apa sekali pekrjaan orang, kita sebagai manusia semestinya bertlak ansvr serta saling menghrmati antara satu sama lain. Masing-masing bekrja kras mencari rezeki yang halal untuk mendapatkan sesuap nasi. Namun lain pula yang terjadi dalam satu video tvlar ini.

Sejak semalam kcoh di serata media sosial,rakaman seorang pengwal keslamatan warga asing yang telah pun dimrahi dengan truk oleh sepasang suami isteri dengan kata2 ksat serta hampir diksari. Difahamkan, pasangan berkenaan sebelumnya telah tinggalkan anak perempuan mereka sebentar di pos pengwal sebuah aprtment sementara melakukan krja lain.

Walau bagaimanapun, kedua-duanya naik berang apabila anaknya itu tidak dijaga dan pengawal keslamatan itu pula ke tempat lain untuk menruskan tgasnya. Akan tetapi, seorang lelaki yang dipercayai supervsor pekerja tersebut datang menegaskan menjaga anak orang bkan bidang krja mereka.

Dalam pada itu, phak pengrusan aprtment berkenaan tampil mengeluarkan satu poster bagi menjelaskan kekecohan yang berlaku. Dimaklumkan juga tindkan akan diambil terhadap penghuni yang terlbat selain telah melaprkan kepada phak plis.

Video

Dapatkan info2 terkini di Sumber Maklumat,terima kasih.

Sumber:kisahdunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!