Connect with us

#SEMASA

(video)itulah cth suami yg sngat syngkn istri walau sdh t1ada,Shuib bercuti di Langkawi,selendang Allhyrhm ttap beliau bawa

Published

on

(video)itulah cth suami yg sngat syngkn istri walau sdh t1ada,Shuib bercuti di Langkawi,selendang Allhyrhm ttap beliau bawa

Selepas kehilngan isteri tercinta, Allahyrhmah Siti Sarah Raisuddin, pelawak Shuib mengumumkan ingin berehat seketika daripada dunia seni. Ia bertjuan bagi menmpukan perhatian kepada anak bongsunya iaitu Ayash Affan yang sebelum ini dilhirkan dalam keadaan tk cukup bulan.Terbaru, Shuib telah pun membawa anak-anak serta ahli keluarga yang lain bercuti ke Pulau Langkawi untuk beristirahat setelah sekian lama. Malah mereka juga dilihat sempat melvangkan masa melakukan aktiviti2 sukan air seperti parasailing di pantai berhampiran.

Namun timbul pula rasa sebak apabila melihat Shuib turut membawa sehelai selndang berwarna putih dipercayai milik isterinya. Malah aksi tersebut turt sempat dirakam menerusi satu video yang tular di TikTok sewaktu dirinya berada di lokasi tumpuan ramai iaitu Cable Car Langkawi.

Menjngah ke ruangan k0men, Kebanyakkan netizen turut sama sebak melihat perkongsian berkenaan. Malah ramai yang mengakui bukan mudah untuk melepasi fasa kehlangan orang tersayang dalam sekelip mata. Secara keseluruhannya, rakaman tersebut telah meraih lebih 700 ribu jumlah tontonan.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:kisahdunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!