Connect with us

#KEMALANGAN

“ibukv syvrgaku,anak cuba slmtkn ibu tpi tk kesmpaian,dua2 l3mas,Al-fatihah” – Anak dan ibu mnggl akbat l3mas,syvrga buat mereka,InsyaAllah

Published

on

“ibukv syvrgaku,anak cuba slmtkn ibu tpi tk kesmpaian,dua2 l3mas,Al-fatihah” – Anak dan ibu mnggl akbat l3mas,syvrga buat mereka,InsyaAllah

Seorang Ielaki dan abang iparnya Imas ketika menyIamatkan ibu mereka di Sungai Air Be.ruk, Kampung Padang Stang, di sini semalam.K3jadian pada jam 3 petang itu berlaku ketika mngsa, Abdul Rahman Ramli, 26, dan abang iparnya, Ahmad Asymuni Idris, 42, mandi di sungai itu bersama ahli keluarga mereka.

Bagaimanapun, semasa sedang mandi, ibu mngsa hampir I3mas dengan kedua-dua mngsa cuba untuk meny3Iamatkan wanita itu.Ketva P0Iis Daerah Gerik, Superintenden Zulkifli Mahmood berkata, ibu mngsa dapat disel@matkan namun kedua-dua mngsa dibawa ar.us dan I3mas.

Katanya, kedua-dua mngsa disahkan mninggaI dvnia di tempat kej@dian oleh pasvkan peru.batan dari Hspital Gerik.

“Myat kedua-dua mngsa dihantar ke Unit F0rensik Hspital Gerik untuk be.dah si.asat.

“Ibu mngsa juga dihntar ke hspital sama untuk rwatan dan diIaporkan stabiI. Ke.s diklas1fikasikan sebagai ma.ti menge.jut,” katanya.

Salam tkziah. Sungguh besar peng0rbanan anak d3mi ibu tercinta. Semoga ganjaran syvrga bvatmu anak. Al fatihah buat kedua2 Allahyrham.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:UtusanOnline

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!