Connect with us

Uncategorized

“arwh mnta mask nsi lemak dan ayam gorng p3das,itulh ‘mknan’ terkhirnya” – Ariff tmui aj@l l3mas,msatu 1 kluarga prgi beriad@h

Published

on

“arwh mnta mask nsi lemak dan ayam gorng p3das,itulh ‘mknan’ terkhirnya” – Ariff tmui aj@l l3mas,msatu 1 kluarga prgi beriad@h

Remaja dit3mukan l3mas ketika mandi bersama adik dan tiga rakannya di Svngai Pengkalan Cicar dekat sini, petang hari ini.Mayat Muhammad Arif Danial Anuar, 13, yang merupakan peljar penddikan khas Sek0lah Menngah Keb4ngsaan (SMK) Bukit Kuang ditemui pada 5.28 petang.

Ketva P0lis Daerah Kem4man Superntendan Hanyan Ramlan berkata, mangsa bersama adik dan rakannya itu dikatakan mandi di sungai terb4bit yang terltak kira-kira 600 meter dari rumahnya.katanya, m4ngsa kemudiannya dilap0rkan dih4nyutkan arvs sebelum adik mngsa menghvbungi ibu bapanya untuk memaklumkan kej4dian itu.

“P0lis yang menerima lap0ran mengenainya berg3gas ke lokasi bersama sepsukan angg0ta Ba.lai B0mba dan Peny3lamat (BBP) Chukai.

“M4yat mngsa ditemukan Pasvkan Peny3lam Di Air (PPDA) JBPM di dasar sungai t3rbabit kira2 dua jam selepas itu,” katanya.

Menvrutnya, m4yat m4ngsa kemudiannya dibawa ke Unit For3nsik H0spital Kemaman untuk s1asatan lanjut.Sementara itu, ibu mngsa, Rosliza Malik, 45, berkata, anaknya itu keluar dari rumah pada 1 tengah hari dan dia tidak menyngka anaknya pergi m4ndi di sungai terbabit.Menvrutnya, dia dan suaminya berada di bandar Chukai membeli barang keperluan.

“Saya mendapat berita s3dih itu daripada seorang anak sebelum saya dan suami berg3gas ke lokasi kej4dian sebelum menghvbungi p1hak berkvasa pada 3.20 petang,” katanya.

Menvrutnya, anaknya itu ada memintanya masak n4si l3mak dengan ayam goreng p3das sedangkan sebelum ini dia makan apa saja yang dimasak dan tk svka makanan p3das.

Dapatkan info2 terkini di SumberMakluamt,terima kasih.

Sumber:HarianMetro

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!