Connect with us

#K.SEDIH

Hnya anak kcil yg trselmat,Belum smpai setahun,Suami isteri tmui Aj@l dlm kmlngan,3 mngsa dn trus mnggal d tmpat kjadian

Published

on

Hnya anak kcil yg trselmat,Belum smpai setahun,Suami isteri tmui Aj@l dlm kmlngan,3 mngsa dn trus mnggal d tmpat kjadian

Tiga lndividu termasuk dua wanita mau.t dalam kemaIngan membab1tkan dua kereta di Jalan Gerik-Jeli berhampiran Hentian Rehat dan Rwat (R&R) Titiwangsa di sini pada Selasa.Ketua Ba.Iai B0mba dan Peny3Iamat (BBP) Gerik, Mohd Azizan Aziz berkata, kemIangan itu membab1tkan kereta jenis Perodua Axia dan Myvi.

Katanya, sepasukan sembilan angg.ota bersama dua jntera termasuk Unit Bntuan Perkhidmatan Kece.masan (EMRS) bergeg.as ke lokasi kejadian sebaik menerima panggilan pada jam 3.49 petang.

“Sebaik tiba, terdapat lima mngsa di lokasi kejdian dan angg.ota bomba kemudian bertlndak mengeIuarkan dua mngsa yang terseplt di dalam kenderaan itu.

Beliau berkata, dua mngsa yang terseIamat termasuk seorang kanak-kanak Ielaki berusia setahun kemudian dikej.arkan ke Hspital Gerik untuk medapatkan rwatan.Katanya, ke.s itu seterusnya dise.rahkan kepada poIis untuk tlndakan selanjutnya.Salam tkziah. Aj@I suami isteri bersama. Moga kedua dua keluarganya tabah. Al-fatihah buat ketiga2 mngsa.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:SinarHarian

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!