Connect with us

#K.SEDIH

SubhanAllah,kata2 trakhir ar.wh sbelum sejvrus warga3mas mninggl dvnia – “boleh musl1m jumpa Rasvlullah?”

Published

on

SubhanAllah,kata2 trakhir ar.wh sbelum sejvrus warga3mas mninggl dvnia – “boleh musl1m jumpa Rasvlullah?”

Aj4l dan m4ut itu di tangan Tvhan, Tiada siapa dapat menduga bilakah kemat1an akan menj3mput kita. Namun setiap orang pastinya mengh4rapkan ‘p3rgi’ dalam keadaan hvsnul khatimah.perkara ini samalah seperti perkongsian seorang pengguna Facebook dari Indonesia apabila m3muat naik satu video seorang lelaki warga emas yang men1nggal dvnia selepas bertanyakan soalan kepada seorang vstaz bolehkah seorang Mvslim bert3mu dengan Rasulullah.

Terb4ring dikelilingi rakan2

Menerusi Facebook Robby Darwis, lelaki yang dikenali sebagai Hamdan Abdat telah terbaring sambil dikelilingi oleh rakan2 sep3ngajiannya dalam keadaan tk sdarkan d1ri.

Menvrut kapysen yang disertakan dengan video itu, Allhyarham H4mdan baru sahaja bertanya soalan tersebut dan khvsyuk m3ndengar penjelasan daripada penceramah yang dikenali sebagai Ustaz Muhyiddin sebelum ters4ndar lemah.S3hubungan dengan perkongsian tersebut, rata2 warg@net telah men1nggalkan k0men dengan meng4gumi cara p3mergiannya yang dianggap sebagai hvsnul khatimah kerana sedang mendengar cer4mah ag@ma.

Dapatkan info2 terkini di Sumbermaklumat,terima kasih.

Sumber:@FBROBBYDARWIS

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!