Connect with us

#K.SEDIH

“dlam kesmpatan ini,sy nk crita kis4h anak kesayngan sy mnggl,bru sejam ;h1dup; di dun1a” – Kehilang4n anak yg sngat mnyedihkn,sdngkn b4by tk smpai sejam ;h1dup;

Published

on

“dlam kesmpatan ini,sy nk crita kis4h anak kesayngan sy mnggl,bru sejam ;h1dup; di dun1a” – Kehilang4n anak yg sngat mnyedihkn,sdngkn b4by tk smpai sejam ;h1dup;

“dalam Siapa yang tk sedlh apabila zvriat yang dik4ndung m3ninggaI dvnia beberapa jam seIepas diIah1rkan disebabkan k0mplikasi jntung.

M0men dvka keh1Iangan anak

Hal ini dirasai sendiri seorang pengguna Facebook apabila berk0ngsi m0men dvka itu di media sosi4l dan mendapat perh4tian ramai.

Menerusi Facebook Muniey Nurnasuha, dia yang menceritakan kisah keh1Iangan anaknya disebabkan mas4Iah jntung berIubang pada 6 November 2021 yang lalu.

M3ninggaI seIepas sejam diIah1rkan

Menurut wanita itu, pada awalnya dia berasa saklt pe.rut dan keIuar drah ketika waktu pagi, Disebabkan sudah menjngka akan bersaIin tldak I4ma lagi, dia terus berg.egas ke h0spital dan pada petang, dia seIamat meI4hirkan seorang bay1 Ielaki.

Namun, siapa sngka kegembiraan meny4mbut cahayamata baharu bertvkar sed1h apabila sejam seIepas diI4hirkan bay1 berkenaan disahkan m3ninggaI dvnia.

Di kesmpatan itu, Murniey juga smpat menceritakan m0men dia mem4ndikan jnazah bay1nya di bilik myat bersama beberapa ahli keluarga lain. Sitvasi ketika itu sangat hlba apabila dia beberapa kali memeIuk bay1 yang baru sahaja diIah1rkan namun sudah tldak lagi bernywa.

Sehubvngan dengan perk0ngsian tersebut, kebanyakkan warganet turut s3bak melihat keadaan seorang ibu yang terpksa mer3Iakan pemerg1an anak yang baru sahaja diI4hirkan walaupun sak1t ketika bers4Iin masih terasa.

Mereka juga mend0akan agar r0h Allahyrham anak kepada Muniey Nurnasuha itu akan terus mend0akan kes3jahteraan ibu dan bapanya didunia serta di akh1rat.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:OMM

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!