Connect with us

#KEMALANGAN

“selamat tnggl abang,sy sntiasa d0akan apa yg trbaik untuk awak” – blum sampai sbulan bernikah abag perg1 selam4nya akibt dlnggar

Published

on

“selamat tnggl abang,sy sntiasa d0akan apa yg trbaik untuk awak” – blum sampai sbulan bernikah abag perg1 selam4nya akibt dlnggar

Se0rang pejaIan kakl yang bekerja sebagai pemb4ncuh air ‘coconut sha.ke’ m.aut seIepas dirmpuh sebuah kereta ketika sedang mera.kamkan gambar kej4dian kem4Iangan di Jalan Tun Hamzah, di sini, pagi tadi.Dalam kejad1an kira2 jam 9.20 pagi itu, mngsa, Syarurazi Kaharudin, 23, mninggaI dvnia di tempat l0kasi aklbat kecede.raan prah di kep4Ia.

Ketva Jabatan S.iasatan dan Penguatkua.saan Tr4fik (JSPT) negeri, Sup3rintndan Hasan Basri Yahya berkata, sebeIum kej4dian telah b3rlaku kemaI4ngan membab1tkan sebuah kereta j3nis Proton Saga dari Ayer Ker0h ke Duy0ng yang h1Iang kaw4Ian dan terb.abas di b.ahu kiri jalan.Katanya, mngsa yang terlihat kem4Iangan itu telah datang berdekatan l0kasi untuk mer4kamkan gambar kej4dian sebeIum t1ba2 sebuah kereta Perodua Myvi dipandu seorang wanita mermpuh pemuda berken4an.

“Hasil s.iasatan awal, wanita yang memandu Myvi tersebut dipercayai tertldur menyebabkan kenderaan dinaikinya bersama seorang anak perempuan berusia lapan tahun terba.bas dan meI4nggar mngsa.Salam tkziah buat keluarganya. Semoga isterinya k.uat dan tabah. Moga arwh shah ditempatkan bsama orang2 s0leh. Al-fatihah.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:KOSMO

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!