Connect with us

#K.SEDIH

“Syang,awak dh buat yg terbaik untuk car1 nafk4h kita,” – Abang mninggl ketika buat r0nda4n,tk sngka pula prkara ini berl4ku

Published

on

“Syang,awak dh buat yg terbaik untuk car1 nafk4h kita,” – Abang mninggl ketika buat r0nda4n,tk sngka pula prkara ini berl4ku

“SebeIum itu, Allhyrham meminta rakannya berhen.ti di sebuah ste.sen mlnyak. Sebaik keIuar dari kend3raan pelbagai guna (MPV), arwh t1ba2 re.bah dan terus dikjarkan ke Hspital Kemaman, sebeIum dis4hkan mninggaI dvnia,” katanya kepada pemb3rita ketika ditemui di Unit F0rensik H0spital Kemaman, pada Khamis.Kata Hanyan, Mohd Nor Afiza merupakan anggo.ta BaI4i p0Iis Chukai yang berkh1dmat seIama 15 tahun bersama pasvkan P0Iis Dir4ja Mal4ysia (PDRM).

Katanya, Allhyrham mninggaIkan seorang baIv serta empat anak berusia 15 bulan hingga 12 tahun

Sementara itu, isterinya Norazilla Mohd Yusuff, 32, berkata, suaminya itu pernah menga.du saklt da.da beberapa hari sebeIum ini.Bagaimanapun, Allahyrham yang mempunyai se.jarah penyakt jntung dan drah tinggi tk mengambil cvti saklt kerana mahu bertvgas.Norazilla berkata, dia terkjut dan tk menyngka menerima khabar du.ka bahawa suaminya mninggaI dvnia sebaik tiba di hspital.

“Arwh bek3rja syif petang pada Rabu. SebeIum keIvar bek3rja dia ada menga.du saklt da.da dan pe.nat. SeIepas saya mengu.rut kakl dan bdan, arwh memberitahu berasa agak Iega dan ingin keIvar bek3rja.

“Kali terakhlr kami berhvbung melalui pangg1Ian telefon pada jam 5 petang. Ketika itu nada su.aranya seperti biasa dan tldak menunjukkan seb4rang peru.bahan,” katanya.

Dalam pada itu, Norazilla berkata, se3ak tiga hari sebeIum mninggaI dvnia suaminya hanya mahu mahu makan nasi berIauk bvdu, kicap dan ikan g0reng sahaja.

“Arwh juga meminta saya masak kari ikan dan smpat menja.mah juadah itu sebeIum keIuar bek3rja,Walaupun masih terkjut dengan pemerg1an arwh, saya re.da dan p4srah dengan ket3ntuan II4hi,” ujarnya.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:SinarHarian

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!