Connect with us

#K.DUNIA

“kami skeluarga ingin jas4 baik d0a kamu,Abah t3tap ada dlam dir1 kami” – d0akan Achey 1khlas hdap smua uj1an Allah ye

Published

on

“kami skeluarga ingin jas4 baik d0a kamu,Abah t3tap ada dlam dir1 kami” – d0akan Achey 1khlas hdap smua uj1an Allah ye

Jika sebelum ini, pelawak, Achey melvahkan rasa b1mbang mengenai kes1hatan bapanya iaitu Hamzah Salam yang dikatakan tk sed4rkan diri sejak awal pagi semalam, di rumah kediaman keluarganya di Segamat, Johor.

Terbaharu, menerusi Instagram Achey, dia memberitahu bahawa bapanya sudah men1nggal duni4.Tiada lagi abah. Tapi abah t3tap dalam diri kami.

Menurut Achey, ayahnya telah men1nggal duni4 sebentar tadi. Tambah Achey, arw4h ayah sentiasa berada di dalam diri dan ingatannya.

Sahabat semua,m0hon d0akan abah acheykintangkintung yang baru sahaja mennggalkan kita semua, kvat sahabat, semoga abah ditempatkan bersama orang-orang ber1man, AL-FATIHAH.

Sebagai sahabat baik Achey, Fad Bocey turut mem0hon agar netizen mendoakan arw4h ayah Achey. Rata2 rakan artis dan peminat turvt memberikan ucapan tkziah buat Achey dan keluarga.

“Kami sekeluarga m0hon d0a baik daripada anda untuk abah…”

“Abah kvat…”

“Achey tk boleh nak pikir dah ni.. jadi terg4mam sekejap … tahun lepas MUZIKAL LAWAK SUPERSTAR arwh ayah m3ntua… tahun ni d1uji pula abah tk sedar.. dalam pr0gram yang sama…”

“D0akan yea semua untuk abah…”

Achey yang mend1rikan rvmah t4ngga dengan Nor Hasanah sejak lapan tahun lalu mengambil Tiara Zinnirah sebagai anak angkat Mei lalu.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:CM

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!