Connect with us

#K.SEDIH

“reh4tlh mu zi, biasa balik kg,nampok sokmo mu” – ayah ‘susvli’ pmergian anak dlm kis4h kreta trbkar

Published

on

“reh4tlh muzi, biasa balik kg,nampok sokm0 mu” – ayah ‘susvli’ pmergian anak dlm kis4h kreta trbkar

Semalam tvIar seorang mek4nik rntung selepas terperngkap di dalam kenderaan pelbagai guna (MPV), Perodua Alza yang terbkar di Jalan Kuala Terengganu-Kuala Berang berhampiran Kampung Wakaf Beruas di sini hari ini.Dalam kejad1an jam 7.05 malam itu, m4ngsa, Mohd. Azizi Jaafar, 37, m3ninggaI dVnia aklbat meI3cur hampir 90 peratus angg0ta b4dan.

Peng4rah B0mba dan Peny3lamat Malaysia (JBPM) Terengganu, Md. Hilman Abd. Rashid berkata, pih4knya menerima pangg1lan kecem4san pada jam 7.09 malam sebelum tiba ke lokasi kej4dian kira2 empat minit kemudian.Beliau berkata, kebak4ran dipercayai terc3tus sewaktu mngsa sedang memandu MPV, Perodua Alza sebelum berhnti di tepi jalan sebelum kebak4ran itu mer3bak di sebuah lagi kereta Perodua Viva yang h4ngus hampir 60 peratus.

“S1asatan awal menemui tiga buah tngki g4s untuk kerja kimp4Ian serta satu tngki 0ksigen di tempat duduk beIakang kenderaan m4ngsa.

“M4ngsa cuba menyeI4matkan diri keIuar dari t1ngkap namun usaha berkenaan gagaI dan pvnca sebenar kebak4ran masih dalam s1asatan,” katanya ketika ditemui di lokasi kej4dian hari ini.Pagi tadi pula mendapat perkhbaran dari adik Allahyrham Azizi menyatakan bapa mereka pula telah mengh3mbuskan n4fas ter4khir pada jam 5 pagi.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:KOSMO

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!