Connect with us

#K.SEDIH

“sy jnji akan syngi dan jag4 zvriat kita bang” – suami mninggl swaktu jlnkan k3rja di sbuah bengk3l

Published

on

“sy jnji akan syngi dan jag4 zvriat kita bang” – suami mninggl swaktu jlnkan k3rja di sbuah bengk3l

“Arwh abang seorang anak yang taat kepada ibu bapa, kehiI4ngannya memang dirasai namun kami re.da dengan apa yang terj4di,” kata Muhammad Amin Mat Isa, 27, adik kepada Muaz, 31, mekanik yang m.aut aklbat dihe.mpap kereta ketika melakukan kerja pemba1kan dalam kej4dian di sebuah bengkel di Kampung Buklt, Bayan Iepas di sini, semalam.

Menvrutnya, Muaz yang juga anak kedua daripada enam be radik itu sudah hampir 16 tahun berpengalaman bekerja sebagai mek4nik.

Katanya, ketika kej4dian abangnya berada di sebuah rumah yang dijadikan bengkel dan sedang memba1ki kereta milik sepupunya.Muhammad Amin berkata, sebeIum ini Muaz tldak mempunyai mas4Iah bagi memba1ki kenderaan peIanggan kerana dia seorang yang men3pati masa.

“Kerja memba1ki kereta sepupu itu tertu.nda berikutan anak tunggaI dan isterinya tldak sihat disusuli ibu yang berada di Beseri, Perlis juga meng4Iami masaIah kesiha.tan.

“Jnazah dijangka dikebu mikan di kampung halamannya di Beseri, malam ini, ” katanya ketika ditemui.

Terdahulu Harian Metro meIap0rkan mengenai seorang mekanik mninggaI dvnia seIepas dihe.mpap kereta yang sedang dibai.kinya.Jab4tan B0mba dan Peny3Iamat Malaysia (JBPM) Pulau Pinang menerima panggilan berhvbung kej4dian pada 11.45 malam.Salam tkziah. Al-fatihah.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:HarianMetro

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!