Connect with us

#SEMASA

“sy tk akn pernah kec3wakn arw4h” – rakan arw4h suami tol0ng jga ank,mmng bnyk pngorbnan yg akan dibuat,mereka baru brtunang,bnyak duit dn kasih syng prlu din0batkan

Published

on

“sy tk akn pernah kec3wakn arw4h” – rakan arw4h suami tol0ng jga ank,mmng bnyk pngorbnan yg akan dibuat,mereka baru brtunang,bnyak duit dn kasih syng prlu din0batkan

Siapa s4ngka perkongsian seorang wanita bernama Halimatus Mustajap tentang kebaikan yang dibuat sahabat kepada Allahyrham suaminya bertukar v1ral. Menerusi rakaman tersebut, lelaki berkenaan kelihatan cukup 1khlas dan sudi menggantikan s0sok seorang ayah kepada anak kecilnya.Terdahulu, Allahy4rham suaminya sebelum ini menemui aj4l dalam sebuah nah4s jalan raya.

Semenjak itu, sahabat kepada lelaki tersebut akan datang bertemu anaknya seminggu sekali untuk dijaga seperti cahaya mata sendiri. Difahamkan, lelaki berkenaan merupakan seorang duda dan mempunyai dua anak.

Terbaru menerusi satu rakaman lain di TikTok, Halimatus mendedahkan baru sahaja mengikat tali pertvnangan dengan lelaki berk3naan. Wanita tersebut sama sekali tk meny4ngka kasih sayang kepada seorang anak membuka hat1nya untuk menerima kehadiran si tvnang. Malah dia juga tk meny4ngkal video yang sempat vir4l itu mengeratkan lagi hubvngan mereka.

Menj3ngah ke ruangan k0men, kebanyakkan netizen cukup gembira dengan perkongsian berkenaan. Dalam pada itu, ramai yang tidak ket1nggalan mengucapkan tahniah kepada pasangan tersebut.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:kis4hDunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!