Connect with us

#KEMALANGAN

Al-Fatihah,”arwh nk tengok bvmbung rumah,tapi lain pla yg berlaku” – wrga emas dtemui tk bernywa di atas bvmbung rumh

Published

on

Al-Fatihah,”arwh nk tengok bvmbung rumah,tapi lain pla yg berlaku” – wrga emas dtemui tk bernywa di atas bvmbung rumh

Seorang wrga emas ditemui tk ‘berny4wa’ di atas bvmbung rumahnya di Felda Pasak petang tadi.Mngsa, Yam Ramin, 80, dipercayai pngsan sebelum disahkan m3ninggaI dvnia oleh pasukan perub4tan ketika melihat bvmbung rumahnya yang baru diba iki.K0mander Op3rasi B4Iai B0mba Peny3lamat (BBP) Kota Tinggi, Peg4wai B0mba Kanan II Mohd Rafi Mohd Nor berkata pih4k b0mba menerima pangg1lan kecem4san kej4dian itu pada jam 3.44 petang.Katanya, seramai sembilan anggo ta dik3jarkan ke lokasi kej4dian yang berlaku di Jalan Bunga Cempaka Felda Pasak.

“Ketika tiba di lokasi kej4dian pasvkan keluaran 0perasi (PKO) mendapati mngsa telah pngsan di atas bvmbung difahamkan mngsa ingin melihat keadaan bvmbung tersebut selepas diba1ki.

“Mngsa telah disedari pngsan oleh jirannya yang kebetulan berada di kawasan tersebut.

“PKO bertindak menu runkan m4ngsa menggunakan sistem tali dan mngsa disahkan m3ninggaI dvnia oleh pih4k2 Kem3nterian Kesih4tan Malaysia (KKM),”katanya dalam kenyataan hari ini.

Tambahnya, m4ngsa kemudian dis3rahkan kepada pihak poIis untuk t1ndakan selanjutnya.Katanya, 0p3rasi dit4matkan pada jam 5.25 petang selepas memastikan keadaan seI4mat.Salam tkziah. Al-fatihah.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:KosmoOnline

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!