Connect with us

#K.SEDIH

(VIDEO)”sy sedih,knpa dia snggup buat sy bgini,sy ni suami dia” – kant01 isteri ada sk4ndal dngan orng warga as1ng,sad1snya ditngkap berduaan dalam kereta

Published

on

(VIDEO)”sy sedih,knpa dia snggup buat sy bgini,sy ni suami dia” – kant01 isteri ada sk4ndal dngan orng warga as1ng,sad1snya ditngkap berduaan dalam kereta

Sejak kebel4kangan ini, makin k3rap pula terp4mpang di serata media sosial tentang h4l rumah tangga yang berp3cah-b3lah. Kebanyakannya boleh kata berpvnca daripada datangnya orang ketiga sehingga ti4da lagi kem4huan untuk set1a. Maka tk ha1ranlah kalau ada perkahwinan yang r4nap begitu sahaja meskipun sudah dib1na bertahun-tahun lam4nya.

Terbaru dalam satu kejadian di Bukit Rambai, Melaka, sepasang covple yang berada dalam kereta dilihat telah dikervmuni ramai. Rupa-rupanya wanita yang dipercayai masih lagi berst4tus isteri orang terb4bit dit4ngkap berdua-duaan dengan si buah hati iaitu seorang lelaki warga asing.

Lebih sed1h lagi, suami kepada wanita tersebut dipercayai tvrut berada di lok4si berk3naan untuk men3rjah kel4kuan tk berm0ral mereka. Meskipun diminta keluar daripada kend3raan, namun pasangan tersebut sama sekali tk berg4njak serta mulai ket4kutan apabila meny3dari perbuatan itu terb0ngkar.

Dapatkan info2 terkini di SumberMakluamt,terima kasih.

Sumber:kisahDunia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!