Connect with us

#SELEBRITI

dokt0r shkan alam1 simpt0m v3rtig0,Janna Nick alam1 Munt4h2 dn hilng dria sel3ra mkn

Published

on

dokt0r shkan alam1 simpt0m v3rtig0,Janna Nick alam1 Munt4h2 dn hilng dria sel3ra mkn

Selepas seminggu kekasihnya Dini Schatzmann dimasukkan ke hspital, kali ini pelkon dan pengacara Janna Nick tvrut menerima nasib sama apabila dishkan mengdap penykit vertgo atau hilng kestbilan tvbuh.

Berckap kepada mStar, Dini memaklumkan Janna, 26, menerima rawtan di sebuah pvsat perubtan di Petaling Jaya, Selangor pada Isnin selepas menglami pening kepala dan mvntah2 sejak beberapa hari lalu.

“Janna dimasukkan ke hspital semalam… d0ktor beritahu dia mengalami simptm vert1go dan perlu dapatkan raw4tan lanjut.

“Janna baru selesai buat uj1an Peng1mejan Resonans Magn3tik (MRI), masih tunggu kepvtusan… keadaan keshatan Janna masih terk4wal dan dia sedang ber3hat di w4d.

“Dia berada di hspital yang sama saya dit4han minggu lalu. Alhamdulillah saya sudah s1hat daripada d3mam dan j4ngkitan kvman sebelum ini,” katanya.

Janna kongsi keadaan kes1hatannya di Instagram

Sekadar informasi, Vert1go menyebabkan pes4kit mengal4mi s1mptom seperti pen1ng, l0ya, mvntah, sak1t kep4la dan rasa tk st4bil ketika berjalan.

Sebelum itu, menerusi Instagram, pemenang anugerah Bintang Popular ke-34 (ABPBH34) ini berkongsi foto sedang menerima raw4tan di sebvah hosp1tal.

Kata Janna atau nama sebenar Nurul Jannah Muner, dia dimasukkan ke w4d selepas meng4lami mvntah2 yang tervk dan hil4ng selera makan.

“Makan mvntah, makan mvntah… tk pernah ada s1mptom2 sebegitu. Selalu kalau sak1t saya tetap kvat makan, kali ini baru kenal istilah tk lalu makan.

Dini yang dimasukkan ke h0spital minggu lalu sudah sembuh sepenuhnya

“Bila berdiri lama sikit rasa nak pitam, kepala sakit. Saya dah buat MRI t3st, harap tak ada apa-apa la!” tulisnya.

Pada 13 November lalu, pelak0n drama Marry Me Senorita ini meraih anugerah utama di ABPBH34, sehari selepas itu kekasihnya Dini dimasukkan ke h0spital kerana dem4m dan jangk1tan kvman.

Untuk rek0d, Janna pernah menerima raw4tan di h0spital akibat jangk1tan parv2 selepas meng4lami batvk selama seminggu pada tahun 2017.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!