Connect with us

#K.SEDIH

kini mnunggu masa untuk bers4lin,bnyk ris1ko yg akn dia had4pi dlm lhirkan anak,sdh 7bul4n k0ma di kat1l hosp1tal

Published

on

kini mnunggu masa untuk bers4lin,bnyk ris1ko yg akn dia had4pi dlm lhirkan anak,sdh 7bul4n k0ma di kat1l hosp1tal

Kis4h seorang wanita yang menjadi m4ngsa beI4sahan suami sehingga k0ma pada pertengahan tahun ini dimaklvmkan b4kal meIah1rkan zur1at pertamanya tk I4ma lagi.Jahidah Nordin yang kini berada dib4wah jagaan keluarganya telah meng4Iami kecede raan ser1us di bahagian kepaIa selepas disya ki dipvkuI suami pada 4 Mei 2021.

D0ktor beritahu r1sik02

Menerusi TikT0k adik kepada wanita itu, kakaknya sedang men4nti hari untuk bersaIin seIepas kndungannya menc3cah usia 9 bulan.Namun, dalam perk0ngsian terbaru @zaihzara15, mereka sekeluarga berasa h1ba seIepas dktor memaklvmkan beberapa kemvngkinan yang akan terj4di ketika kakaknya bers4Iin nanti.

Menerusi kapysen yang disertakan @ziahzara15, dia menyatakan yang ada beberapa rlsiko yang perlu dit4nggung seperti resp1rat0ry distr ess, pendrahan, card1ac arre st dan juga kem4tian.Pastinya ber1ta itu membuatkan mereka berasa r1sau kerana tk Iama lagi tarikh Jahidah akan meI4hirkan akan t1ba. Setakat ini, adiknya ker4p memvat naik perkembangan terkini wanita tersebut yang masih lagi sepa ra s3dar dengan k0ndisi terbar1ng sahaja di atas katil.

Sehvbungan dengan perk0ngsian tersebut, kebnyakkan wrganet telah mninggaIkan kom3n dengan mend0akan agar urvsan Jahidah dipermudahkan dan berh4rap agar keaj4iban berlaku supaya dia sihat seperti sedia kaIa.Mereka juga turut meminta ahli keluarga terus ku at menmpuhi dvgaan hebat ini dan r3dha dengan sebarang kemvngkinan pada masa akan datang.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:Ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!