Connect with us

#MOTIVASI/TAULADAN

(Video)”mereka jmpa spti brjumpa pada kali pertama ‘prcintaan'” – isteri set1a mnunggu suami di pnjara slma 12tahun

Published

on

(Video)”mereka jmpa spti brjumpa pada kali pertama ‘prcintaan'” – isteri set1a mnunggu suami di pnjara slma 12tahun

Setiap orang mel4kukan kesiI4pan. Namun, sebagai manusia biasa semua orang b3rhak mendapatkan pelvang kedua dalam hidvp terut4manya selepas meny3dari kes1lapan yang telah dilakukan.H4l ini sam4lah seperti perk0ngsian daripada seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai hamizan_yusuf apabila memuat naik satu video seorang bnduan yang baru sahaja dibeb4skan daripada pnjara.

12 tahun dalam pnjara

Apa yang menarik perh4tian dan membuatkan ramai terh4ru adalah pener1maan keluarga yang sama2 meny4mbut kepvlangan ketua keluarga selepas 12 tahun dit4han di sebalik t1rai b3si.

Dapat dilihat, isteri, anak2 dan cucu lelaki tersebut segera meny4mbut b3kas bnduan itu dengan peIvkan serta jura1an a1r mata kegemb1raan kerana 1nsan yang sudah lama tk ditemui kini berada di had4pan mata.Dalam kapsy3n yang disertakan, pengguna TikT0k itu mem4klumkan segala pers0alan anak2 lelaki tersebut akh1rnya terj4wab selepas dia dibeb4skan.Sambutan macam ni tambah key4kinan lup4kan masa s1lam.

Sitvasi mengh4rukan itu telah mendapat perh4tian ramai dan kebanyakkan berasa h1ba melihat m0men tersebut. Mereka juga memvji bet4pa t4bah dan set1anya seorang isteri yang t3tap menvnggu suaminya menjalani hkuman pnjara selama 12 tahun tanpa sedikit pun berp4ling.

Sehubvngnan dengan itu, wargnet meny1mpulkan bahawa cara berk3naan adalah sal4h 1 bentuk sok0ngan m0ral yang sangat baik buat b3kas bnduan agar mereka benar2 ins4f dan tk berasa dip1nggirkan sesvdah keluar dari pnjara.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:CaraMohon

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!