Connect with us

Uncategorized

“pmergian mereka seakan ‘dirancang’,kakak prgi slps ibu pergi” – Al-Fatihah,Mnggal dalam prjalanan ziar4h jnzah ibu

Published

on

“pmergian mereka seakan ‘dirancang’,kakak prgi slps ibu pergi” – Al-Fatihah,Mnggal dalam prjalanan ziar4h jnzah ibu

H4srat seorang wanita untuk menz1arah j3nazah arwh ibunya yang mnnggaI dvnia kelmarin tk kesmpaian apabila dia m4ut dalam kem4Iangan di KM 74, Jalan Air Sejvk di sini hari ini.Dalam kej4dian pada jam 7.15 pagi itu, Nadia Fizatul Hanim Zamani, 23, m3ninggaI dvnia ak1bat keced3raan p4rah di bah4gian kep4Ia.

Ketva P0Iis Daerah Setiu, Depvti Superntndan Afandi Hussin berkata, suami mngsa, Muhamad Nazirul Rameli, 23, pula meng4Iami k3cederaan pada beberapa bahagian b4dan.Beliau berkata, sewaktu kejad1an, pasangan suami isteri yang menetap di Johor itu dipercayai dalam perjIanan pvIang ke kampung Nadia Fizatul Hanim di Kampung Pulai Ch0ndong, Machang, Kelantan.

“Sewaktu tiba di lok4si kej4dian, kereta Perodua Kancil yang dinaiki mereka dipercayai t1ba2 hil4ng kaw4Ian sebelum terb4bas ke b4hu jalan.

“Isteri pemandu (Nadia Fizatul Hanim) tercmpak keIuar dari kereta sebelum dis4hkan mninggaI dunia oleh angg0ta peruvbatan yang tib4 tk l4ma kemvdian,” katanya ketika dihvbungi Kosm0 di sini hari ini.

Afandi berkata, m4yat Nadia Fizatul Hanim telah dihantar ke Unit F0rensik Hspital Setiu di sini untuk dib3dah siasat.Salam tkziah buat suami dan keluarga Allahyrhamah. Sem0ga kvat dan tab4h atas kehiI4ngan ins4n tersayang. Sm0ga r0hnya ditempatkan bersama org yg ber1man dan ber4mal s0leh. Al-fatihah.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:KosmoOnline

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!