Connect with us

#K.SEDIH

“tk mcm dlu sudah ‘khidupan’ kami,moh0n d0akan yg baik2 buat isteri trsayng sy ya” – Al-fatihah,Isteri pmain gitar kumpulan ‘search’ baru shja mnggal dvnia

Published

on

“tk mcm dlu sudah ‘khidupan’ kami,moh0n d0akan yg baik2 buat isteri trsayng sy ya” – Al-fatihah,Isteri pmain gitar kumpulan ‘search’ baru shja mnggal dvnia

Isteri pemain git4r kumpvlan Search, Kid iaitu Noraznin Yusof, 55, dis4hkan m3ninggal dvnia ak1bat kans3r d4rah atau leuk3mia tahp 4 di Hspital Cans3lor Tuanku Muhriz UKM (HCTM), Cheras, di sini, pada pagi hari ini.Abang kepada Kid juga angg0ta Search iaitu Din atau nama sebenarnya Nordin Mohd Taib ketika dihvbungi berkata, Noraznin sudah setahun dit3mpatkan dan dir4wat di hspital itu.

“Arwh dik3san mengh1dap peny4kit itu pada Dis3mber tahun lalu. Ketika itu didapati k4nser sudah berada pada tahp 4. Sejak itu dia menj4lani r4watan di sana.

“Selama dir4wat ahli keluarga memang tk boleh mel4wat kerana pros3dur op3rasi st4ndard (S0P) ditetapkan ek0ran pandmik Cov19. Kalau ada pun suami saja dibenarkan atas permintaan isterinya. Subuh tadi arwh mengh3mbuskan n4fas terakh1r di sisi suaminya,” katanya kepada HarianMetro.

Difahamkan j3nazah akan dim4ndi dan dik4fankan pada jam 12 tengah hari ini.J3nazah akan dibawa ke Masjid Teras Jernang, Bandar Baru Bangi untuk disembahy4ngkan selepas solat Zohor di m4sjid sama.

Terdahulu Kid dalam lap0ran HarianMetro memaklvmkan Aznin turvt meng4lami j4ngkitan pada parv2 dan terpksa dik0makan di Un1t Raw4tan Rap1 (ICV), HCTM sejak awal Jun lalu dan sedar semb1lan hari kemudian.

Kata Kid, isterinya perlu menj4lani raw4tan kimot3rapi dengan angg4ran k0s RM60,000.Kid dan Aznin memiliki dua anak di mana anak sulung mereka, Deanda sudah bek3rja manakala anak bongsu, Aaqil Naquidean bers3kolah di Tingkatan Lima.Salam Takz1ah Bvat Keluarga, Semoga R0hnya Dicvcuri R4hmat Dan Dit3mpatkan Dik4langan Orang2 Yang Ber1man.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:HarianMetro

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!