Connect with us

Uncategorized

itulh pngorbanan seorng ibu,sdng berbasikal tapi al4mi ‘k0ntraksi’,dia mngayvh basikal lajv slma 10minit,akh1rnya lhirkan an4k

Published

on

itulh pngorbanan seorng ibu,sdng berbasikal tapi al4mi ‘k0ntraksi’,dia mngayvh basikal lajv slma 10minit,akh1rnya lhirkan an4k

Seorang ahli parl1men New Zealand menj4di tajuk ber1ta antarab4ngsa selepas dia berbasikal ke h0spital untuk melah1rkan bayi, pada Ahad.Menerusi catatan di media sosialnya, Julie Anne Genter menvnggang basikalnya pada awal pagi Ahad dan menuju ke h0spital ketika dia mula meng4lami s4kit hendak bers4lin.

Beliau t1ba di h0spital dengan selamat dan mel4hirkan seorang bayi perempuan yang s1hat, sej4m kemudian.

Dia yang merupakan seorang peny0kong suk4n berb4sikal, menulis di dalam perk0ngsian di Inst4gram bahawa dia sama sekali tk bern1at untuk berbasikal ketika mahu melah1rkan bayi.J3las ahli parl1men yang berusia 41 tahun itu, sebaliknya ins1den tersebut berl4ku secara sp0ntan.

Genter memberitahu bahawa k0ntraksinya ‘tk begitu tervk’ pada peringkat awal.Bagaimanapun, kontr4ksi semakin kvat apabila dia tib4 di hosp1tal kira2 10 minit kemudian.

“Pada jam 3.04 pagi ini, kami mengalv2kan ahli keluarga terb4ru. Saya benar2 tk mer4ncang untuk berbasikal semasa bers4lin, tetapi ia akh1rnya berlaku,” tulisnya.

Menerusi perkongsian di laman Instagram beberapa jam kemudian, Genter turut memuat naik gambar suami dan bayinya.Sel4mat mnyambut bayi,comel je nampak baby tu.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:Mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!