Connect with us

#SEMASA

adik kongsi ber1ta baik,wanita yg dipvkul oleh suaminya sel4mat lah1rkan anak

Published

on

adik kongsi ber1ta baik,wanita yg dipvkul oleh suaminya sel4mat lah1rkan anak

Wanita h4mil yang kma selepas dib3lasah suaminya, Jahidah Nordin, selamat mel4hirkan bayi lelaki menerusi kaedah peb3dahan di H0spital Tuanku Ja’afar (HTJ) Seremban, malam Selasa.Ber1ta tersebut dikongsikan adiknya, Fauziah Nordin, 40, menerusi satu hantaran di Faceb0ok.

“Alhamdulillah kak Jahidah sudah lah1rkan baby, pemb3dahan kec3masan jam 9 malam tadi. Esok kena ke h0spital tengok baby.3

“Sekarang keadaan kakak kena p4ntau 24 jam,” tulisnya pada perkongsian tersebut.

Jahidah dimasukkan ke W4d Obstetrik dan Ginekologi, HTJ sejak 22 November lalu tetapi pih4k keluarga tk diben4rkan mel4wat kerana pros3dur sangat k3tat.

K1sah Jahidah yang menjadi mngsa keg4nasan suami sendiri mendapat lipvtan meluas media sebelum ini.Dalam kej4dian pada 4 Mei lalu, Jahidah, 43, yang sedang ham1l empat minggu ketika itu p4rah selepas disy4ki dipvkul suaminya yang berusia 38 tahun.

Wanita itu meng4lami keced3raan par4h pada kep4la dan tengk0rak terpaksa dibvang ak1bat pend4rahan selain rah4ng, tvlang bel4kang serta rvsuk r3tak.Pada 17 Jun lalu, suami Jahidah, Rosmaini Abd Raof meng4ku tk bers4lah di Mahkmah Sksyen Johor Bahru atas pertvduhan memvkul isterinya yang h4mil sehingga k0ma dalam kej4dian pada 4 Mei lalu.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!