Connect with us

#SELEBRITI

mnghlng lama tnpa jwapan,Nylaa Harizal Dan Suami akh1rnya ‘Bersatu’ kemb4li,pad4hal slma n tkde ber1ta punseblum ini

Published

on

mnghlng lama tnpa jwapan,Nylaa Harizal Dan Suami akh1rnya ‘Bersatu’ kemb4li,pad4hal slma n tkde ber1ta punseblum ini

Mas4lah rumah tangga antara pelak0n wanita Nynaa Harizal dan Mohamed Fahmi Mohamed Ilyas sejak November lalu telah mendapat perh4tian net1zen. Walau bagaimanapun, pas4ngan ini akh1rnya dilihat hadir ke mahk4mah bersama mena1ki satu kereta difah4mkan ingin menyel3saikan tuntvnan nusyuz dibuat suaminya pada 12 November lalu.

Di Mahkmah Syariah Rendah Kuala Lumpur pagi tadi, Datuk Zainul Rijal selaku pegvam Fahmi meny4takan bahawa hubvngan suami isteri berk3naan dapat disel4matkan. Menvrut beliau juga, pihaknya telah pun merek0dkan per1ntah persetvjuan kedua2 belah pih4k di hadapan hak1m dan tkde lagi 1su nusyuz.

Bagi menj4wab segala t4nda tanya oleh pih4k wart4wan dan net1zen, Mohamed Fahmi menyatakan satu sidang bersama m3dia akan dilangsvngkan tk l4ma lagi. Suami pelak0n wanita itu juga s3mpat bersel0roh sitvasi yang mereka hadapi ini pers1s drama Bollyw0od 3 dalam 1.Untuk maklvman semua, Nynaa Harizal dan pasangan telah pun s4h berg3lar sebagai suami isteri pada bulan Og0s tahun ini. Pun begitu, satu k0nflik telah tercetvs sehingga si suami memfa1lkan tuntvnan nusyuz di mahk4mah apabila Nynaa umpama mengh1lang tanpa penj3lasan membuatkan ramai tertanya-tanya.

Dapatkan info2 terkini di SumberMaklumat,terima kasih.

Sumber:kis4hdvnia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

error: Content is protected !!